242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Skoro s zaboravio da igram FSC. Večeras šaljem glasove. Zanimljivo mi je da je Topic=Topić ,mislim da su i oni favoriti za pobjedu. U startu ovako.

Baš mi je palo danas na pamet kako će organizovati sledeći FSC biti jako nezahvalno nakon ovog izdanja gde je bilo ovoliko hajpa. 😭

Posto mi je iskrslo nesto za sutra, glasao sam sad pre podsetnike, polufinale mi je ok ali ne dotoliko jako, primer sam jedva odlucio kome 12, jer ni jedna mi nije bas bas za 12, iako ima lepih pesama.

Za moju pesmu ne znam sta da predvidim, imam neki cudan osecaj da prolazim sto me tera da mislim da ispadam.

Kako 15? Glasanje traje do sutra u 15.00. :LOL:
Poky stvara psihološki pritisak na glasače kako bi požurili.

Confused Thinking GIF

Ovo je stvarno odlično organizovano, i nema ni loših pesama. Ne znam kakvo je stanje ranije bilo, ali ovo je bilo praktično otvorena tema (iako mi je bila teška😅) ali prošlo izdanje fsc-a (tj pesme) su mi neuporedivo bolje, i to čak mnogo, a imali smo zadatke i bili smo ograničeni samo na jednu reč. Možda jer je meni bilo prvo učestvovanje, možda i do ukusa, čak mi se i moja prošla pesma više sviđa od ove sad, al šta znam 😅

Ovo je stvarno odlično organizovano, i nema ni loših pesama. Ne znam kakvo je stanje ranije bilo, ali ovo je bilo praktično otvorena tema (iako mi je bila teška😅) ali prošlo izdanje fsc-a (tj pesme) su mi neuporedivo bolje, i to čak mnogo, a imali smo zadatke i bili smo ograničeni samo na jednu reč. Možda jer je meni bilo prvo učestvovanje, možda i do ukusa, čak mi se i moja prošla pesma više sviđa od ove sad, al šta znam 😅

Može biti da je i do ukusa, ali i meni se često dešava da mi na teže teme bude dosta bolja konkurencija pesama, nego kada su laganije varijante tema. Na ovom izdanju sam uspela zasad da poslušam polufinale u kojem je moj predlog i većina pesama mi je onako, nit tamo, nit vamo. Čak bi i pesma koja je sad dobila 12 u nekoj jačoj dobila bar duplo manje.

Organizator nije razočarao, napravio je hajp, ali smo zato mi razočarali i podbacili, i meni su pjesme generalno slabe, uz par izuzetaka. I ja sam poslao nekonkurentnu pjesmu, očekujem ispadanje čak i na ovakvom slabom izdanju

Organizator nije razočarao, napravio je hajp, ali smo zato mi razočarali i podbacili, i meni su pjesme generalno slabe, uz par izuzetaka. I ja sam poslao nekonkurentnu pjesmu, očekujem ispadanje čak i na ovakvom slabom izdanju
Ne znam, možda sam ja subjektivan zbog organizacije, ali su meni pesme top (većina njih).

Tako je uglavnom sa svakim organizatorom. Ja kad god sam organizovao bile su mi sjajne pesme i bilo mi je užasno teško da glasam. Valjda zato što kao organizator slušaš pesme daleko više nego na drugim izdanjima. Mada meni je i ovaj FSC sasvim ok, ima dosta dobrih pesama.

Pesme su vrhunske, naročito u prvom pf.Neuporedivo bolje u odnosu na prošlo. I meni moj prvi FSC ostaje neprikosnoven sa pesmama, sećam se čak i loših pesama poput Shubidu. Takodje, tu i danas pamtim ko je šta poslao iako je prošlo 8 godina

Back