242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Meni isto većina pesama po ukusu, a ranija izdanja su mi bila manje.

Niti pamtim koji mi je bio prvi FSC koji sam organizovao, niti pamtim pesme. Možda pamtim svoju jer je pobedila i drugoplasiranu koja mi je bila favorit za pobedu.

Isto. Igrom slučaja gledao sam nedavno šta sam sve slao i naleteo sam na ovo! Ne znam kojim povodom sam ja ovo slao. :ROFLMAO:

Pesma je morala da se uklapa u uslov da traje 3 minuta, dozvoljeno je bilo onih 10 sekundi preko, ne sećam se sad da li je bilo još neko ograničenje, ali mislim da nije. :D Moja druga organizacija je u pitanju, inače.

Isto. Igrom slučaja gledao sam nedavno šta sam sve slao i naleteo sam na ovo! Ne znam kojim povodom sam ja ovo slao. :ROFLMAO:

Hahahaha, verovatno sam mislio da zvuči evrovizijski. :ROFLMAO:

možeš ponovo da pošalješ linkove? Ne znam jel mene samo laptop zajebava ili je neki problem.

Sad sam probala pustiti obe plejliste, kod mene je sve OK. :unsure:

Dva izrazito popularna izvođača koji su ove ESC sezone oduševili fanove širom Evrope (a i sveta) i koji su u velikom finalu Evrovizije skupa imali čak 381 poen od publike na poziv organizatora odlučili su da budu domaćini polufinala.

Stoga, danas ćemo se podsećati nekih njihovih pesama dok ostali učesnici šalju glasove.

Znači prva i poslednja osoba na televotingu vodi program. Konceptualno.

Prvo ćemo, naravno, odslušati njihove pesme sa ovogodišnje Evrovizije:

Käärijä - Cha Cha Cha

Blanca Paloma - Eaea

Sledeći par pesama predstavljaju dve izrazito popularne pesme naših voditelja, jednu sa albuma njegovog evrovizijskog hita (Cha Cha Cha mixtape)...

Käärijä - Välikuolema

...i drugu sa kojom je Blanca konkurisala za Evroviziju 2022. preko španskog izbora Benidorm Fest/a

Blanca Paloma - Secreto de agua

I za kraj, dve malo manje poznate pesme naših voditelja...

Käärijä - Mic Mac

Blanca Paloma - Plumas De Nácar

Last edited:
Back