242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
4. Angelina Jordan - Love Don't Let Me Go 10 Mene ovo podseca na mesavinu Estonija 2016 i Ameerah - The Carnival.
*Estonija 2015. možda? :) Ne vidim da bi mogla da liči na 2016.
Uzgred, po meni je Anđelina jedna od glavnih favorita za pobedu.

Glasao sam, odo se sad napit, sretno svim finalistima osim Česaru Leu.
Čak i meni sretno?! :D :love:
Hvala lepo. Sad sam se navikao na 12 poena, tako da znaš šta ti je činiti! 😂😂😂

Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem finalnom Slušamou na kome sam skoro redovan, ali ne sumnjam da je zabava bila na nivou, kao i uvek.
U mom finalnom glasanju izvesnu prednost je imalo drugo polufinale. Uglavnom su mi prošle najbolje pesme sa nekoliko već pomenutih izuzetaka.

PS: Ne dirajte Usniju koja je zaslužila finale!

Zanimljivo da nisam jedini koga je Anđelina Džordan podsetila na Estoniju 2015. :)

Ko je idejni tvorac iza finalista?

Takođe, voditelj velikog finala ostaje nepoznat i čeka da ga pogodite...

Za obe kategorije pobednik (za prvu osoba sa najviše pogođenih ljudi, a druga za pogođenog voditelja) dobija shout out u Excel tabeli

Ko je idejni tvorac iza finalista?

Takođe, voditelj velikog finala ostaje nepoznat i čeka da ga pogodite...

Za obe kategorije pobednik (za prvu osoba sa najviše pogođenih ljudi, a druga za pogođenog voditelja) dobija shout out u Excel tabeli
Albina ili Mariya Yaremchuk jer tick tock 😍

Glasao napokon. Prvo sam mislio da je slabo finale jer me nijedna pesma nije potpuno oborila e onda se desi efekat da imam 16 pesama za poene u smislu da bih 6 pesama nagradio bar sa nekim poenom a ne mogu sve. Nit su za 12p a ni za nulu. Baš čudno izdanje iskreno. S tim što ne mogu da verujem za dve tri pesme da su se domogle finala a npr nije Allie X - Downtown. Nisam pomno ispratio rezultate i ko je šta slao 😊

Ja mislio da će Allie X da pobedi i reko njoj neću da dam ništa u pf jer je sigurna, u finalu ću je lepo nagraditi, kad ono prošla gore i od mene. 😆 Izneverovao sam. Pesmu slušam nonstop.

Ja mislio da će Allie X da pobedi i reko njoj neću da dam ništa u pf jer je sigurna, u finalu ću je lepo nagraditi, kad ono prošla gore i od mene. 😆 Izneverovao sam. Pesmu slušam nonstop.
Mudre misli stoljetnog FSC đeda Endrege ☠️

Hvala Milane. Znaci mi. ❤️ No, ne BiH to savetovao nikome jer u prvom okršaju će vam neko to izvući iz naftalina i nabiti na nos, kao da vas diskredituju. Forum sve pamti. Ali ja sam uvek iskren kao Dabovicka, a i večito žrtva kao Carleusha pa sam navikao da služim da se svako ispi*a po meni! Ali ne mogu mi nista!

Back