Ja ponavljam ono što sam pričao i prošlih par izdanja, treba dati organizatoru vremena koliko im treba, ne sedimo svi kući 24 sata dnevno pa nam je FSC jedina obaveza.
Što se mene tiče, nekako mi je optimalno da se ostavi barem dva do tri sata između kraja glasanja i same priredbe taman da se završi sve što treba i prekontroliše sve. Naravno, ako nekome nije potrebno, svakako je i to OK.
Glasao, primetio sam da sam u ceo top 5 stavio pesme koji su najveci direktni konkurenti mojoj pesmi, tako da nista cudno da samog sebe izbacim iz finala. Jos kad svi ti forumasi takticki glasaju...
Ja sam 13 ili 8p. Svejedno kada ne volite limundu.
Ovaj put nece biti ocena i komentara, jer bi bilo samo 10, 9 i 8. Iako nema veliki broj 10, ovo izdanje je bas bas dobro jer mi bukvalno nema nijednu losu pesmu.
Pa ništa, od sledećeg izdanja uvodimo Nikov zakon: pesmi koja zvuči slično kao tvoja moraš da daš bar bod!
Ali ova tumbanja dok traje glasanje:
- pesma koja je bila drugo mesto je trenutno van finala
- jedna pesma upala u finale samo zahvaljujući top bodovima i nešto malo sitniša od nekoliko glasača
- pesma koja je dugo bila van finala sad je u top 3
Ja sam glasao. Zbog obaveza i privatnih problema nisam mogao da se uključim mnogo u temu. Pesme su onako. Ima ja mislim ponešto za svakoga ^^. Neko je old school i voli tvrđi i stariji zvuk a neko voli denserke fenserke i to je skroz ok. To je lepota FSC-a nađe se uvek ponešto za svakoga.
Čudi me da mi niste više isprozivali pesmu. Pašće sneg u julu.
EDIT: Da ne zaboravim, Petre svaka čast na temi ali ubilo me ovo sa granicom Januar 2001e. Da je 2000 godina to bi bio pun pogodak xD.
Šala mala. Svaka čast na organizaciji do sad. Čekamo jFSC 4.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.