I sta je FBU odlucio? Imam li pristup veceras u areni ili ne? Da se pocnem doterivati ili ...?Ovo je pretnja, molim da se ne dozvoli gospodinu ulaz u arenu za vreme finala.
![]()
Leo, Hari, Mark, Majsta, Stevan, Djole, Veritas, Bebi, euronik i brojcani.Kriminal da je to ispalo. Treba iskopati tu tabelu i naći ko je dao 0 poena toj pesmi.
Imamo obezbedjenje dakle moze.I sta je FBU odlucio? Imam li pristup veceras u areni ili ne? Da se pocnem doterivati ili ...?
To je ta borbena ekipa...Leo, Hari, Mark, Majsta, Stevan, Djole, Veritas, Bebi, euronik i brojcani.
Od mene 10 poena u jakom pf-u.
Necemo da preterujemo. Bice me sramota.Moze, 50 nijansi sive.
Mark, Djole i Veritas su mi šok, za ostale mi je jasno.Leo, Hari, Mark, Majsta, Stevan, Djole, Veritas, Bebi, euronik i brojcani.
Od mene 10 poena u jakom pf-u.
To je ta ekipa kontroverzna*To je ta borbena ekipa...
Mark, Djole i Veritas su mi šok, za ostale mi je jasno.
A ni ovo moje iskreno thank youTo nije bio kompliment![]()
Tako je bre reci imIh, kad bih ja išao iskopavati sve pjesme koje ste mi se izbombardirali nulama, goreo bi forum kao sveća! Zato, mir!![]()
Pa šta meni govoriš išta, gdje vidiš moj nick na onom kontroverznom spisku?!Tišina, bre, tamo! Dati 0p ovakvoj pesmi je za da se spali internet, a ne forum!
Koliko vidim nisi tamo.Prisustvuje li Slušajmou i zmija Bojkotara?
Mislim da bih i sad toj pesmi dao nulu.Mark, Djole i Veritas su mi šok, za ostale mi je jasno.