244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Deset uspešnih prijava, s tim što ćemo za jednu konsultovati FBU jer je očigledno stotinka razlike u pitanju, ali nam treba crno na belo ko je bio brži!
Ova zavrzlama je rešena. 👌🏻

Prilično sam se radovao novom izdanju, ali ću morati da preskočim 🥺

Nijedan izvođač skoro hiljadu pesama koje sam sačuvao na Spotifaju nije rođen u 21. veku. Pored toga, istraživao sam po Guglu, Spotifaju i među evrovizijskim učesnicima i nisam uspeo da nađem ništa približno mom muzičkom ukusu, tako da ne želim da šaljem pesme koje mi se lično ne dopadaju i koje ne slušam samo kako bih učestvovao.

Želim vam lep FSC i vidimo se u sledećem izdanju ✨✨

Nisam dobio lajk, ali valjda sam prihvaćen. Poslao sam nešto sa spiska, tako da sam optimističan 🙏

Lapsus, ima te na prvoj strani koja je ažurirana jutros!

Nije baš moj teren, ali pronaći ću nešto. Svakako je olakšavajuća okolnost što ne mora da bude osoba mlađa od 18 godina.

Meni se bome posrećilo da sam nesvesno imao nešto na listi, obradovah se kad sam skapirao da se izvođač uklapa :D

Imao sam i ja ali mi uzeli u milisekundi, kao Šabana prošli put. Ne razumem, odakle uopšte ljudima na pamet padaju te pesme o.O

Prihvaćena pesma.. Ovog izvođača sam hteo baš dugo da pošaljem eto sada se potrefilo. Što se tiče izvođača mlađe generacije svakako nemam problem. Jedino je bilo dvoumljenje oko dve pesme jednog izvođača. Iskreno nikada lakši zadatak, za mene 😁💫

Dok traju prijave podsećaćemo se učesnika i pesama sa prvog i drugog izdanja jFSC-a.

Postoji nekoliko pesama koje se još uvek slušaju u Petarstanu, a među njima je "Closed Doors" Anastasije Petrik, koju je slao @Doctor Who i završio na 11. mestu u finalu.

Gde je Anastasija Petrik danas?

Pobednica Dečje Evrovizije je, nažalost, zbog rata u Ukrajini morala da napusti svoju zemlju. Preko Varšave je stigla do SAD i trenutno je u Filadelfiji.

Back