244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Ti pričaš o mišljenjima?! Ti kome je petarstanska policija našla u hotelu 300 ml otrova zmije bojkotare?
To nije
Je istina je to

Da se vratimo temi:

Kad bi mogli da birate, da li biste više voleli da od šake glasača dobijete top poene, 8-12, ili od velikog broja glasača sitne poene 1-5? Meni nekako draže da bar nekome budem pri vrhu nego prosek velikom delu glasača.
IMG_4236.gif

I ja sam glasao. Odnos poena - 34 za prvo polufinale, 24 za drugo polufinale.

U principu sam stava kao i Doctor Who, skroz mi je nebitno da li ću dobiti par visokih poena ili gomilu sitnijih. Samo je zbir bitan.

Poslati glasovi.

Na konto tvita od gore, pogledao sam istoriju svojih učešća.

Jedina pobeda koju imam je bila na 43. FSC-u 💀

Meni će uskoro 3 godine od poslednje pobede, Božeeee šta me snađe :cry:
Otkad je zmija Bojkotara počela da bude redovni posetilac FSCa, sve je otišlo u k...
Ja sam mislio da je sad na ovom FSC-u ta vrste zmije otkrivena. 😵‍💫

Ili je bila stalno prisutna, a tek sad prvi put vidjena i ulovljena.🤔

Kada se prica o pobedi, prva i jedina pobeda na jubilarnom 200. FSC-u.

Ja računam po FSC vekovima u prvom veku imam četiri u drugom imam jednu, sad se čeka treći vek. Ima još 56 izdanja do tad valjda će se ubode.

Ja 8. put uzastopno u finalu, ali više neću juriti taj streak jer moram da počnem da rizikujem opet. Samo tako sam se upisivao u LU, rizičnim izborima! Bezbedni izbori su srpski rezultati na ESC - 18. mesto u finalu.

Tako da od sledećeg izdanja opet igramo RIZIKO!

12/38

60
55
55
52
50
49
48
41
40
34
32
28
26
26
21
21
17
14
11
9
7

Je l' ti ono još uvek čekaš prvu pobedu? :eek:
Od 2016. Ali ukupno 85 učešća do sada jer je bilo nekih manjih pauza. Po svemu sudeći je neću dočekati u skorije vreme, a možda i nikada. 😂
Euronik je valjda tek na 159. pojavljivanju izdejstvovao FSC pobedu, tako da ne smem da se žalim. 😶
Moram da angažujem Lea da mu plaćam časove FSC-ovanja da bih uradio nešto! 😂

Ja 8. put uzastopno u finalu, ali više neću juriti taj streak jer moram da počnem da rizikujem opet. Samo tako sam se upisivao u LU, rizičnim izborima! Bezbedni izbori su srpski rezultati na ESC - 18. mesto u finalu.

Tako da od sledećeg izdanja opet igramo RIZIKO!
Petarstan = In corpore sano :D

Ja sam glasao, sad može da se diše.. Na miru da se sačeka.... SUDNJI DAN... 🙌😍

Pa koliko bre vi već igrate ovaj FSC? 😲
Ja sam se izgleda rodio dok je Luksemburg učestvovao na ESC, ali ne i kad je FSC počeo "sa radom"... 😂

Back