246. FSC - Zodiac!

Jedino ne znam da li može da se dobije različiti znak i element (tipa voda-bik) ili moraju da budu isti (tipa voda-rak)?

Tema je vrlo zanimljiva. Bravo Stole!
Ne mogu da kažem da li imam ili nemam nešto jer treba dosta razmišljanja i proveravanja, ali volim izazovne teme.

Ako sam ja dobro shvatio dobiješ valjda jednu od četiri grupe. U toj grupi ima nekoliko horoskopskih znakova. Biraš jedan po svom izvođaču. A onda poslije toga pjesma od tog izvođača mora pasati po toj grupi.

Ispravite me ako griješim!? :unsure:

Znaci dobijem zemlju, biram jarca i nadjem izvodjaca u tom horoskopskom znaku i onda mu nadjem pesmu koja je zemlja?

Confused Rooster Teeth GIF by Achievement Hunter

Tema zanimljiva. A da li imam pesmu zavisi od toga šta izvučem kao zadatak!

Tell Me More To Do List GIF by Disney Channel

ja kad otvorim svoj spisak pa sljedećih 5 dana krenem proučavati tko je koji znak.. morat ću uvesti novu kategoriju u popis pjesama... 🫠

Jao, moramo i da uskladimo pesmu koju pošaljemo sa horoskopskim znakom izvođača?

Od uzbuđenja za novi FSC mi je to potpuno promaklo.

E sad krećem da paničim.

Propade dijeta, sad od stresa ipak moram da večeram 🥹 Platićeš mi ove suze Jovana čistačice!

Kreativno osmišljeno, bravo. 🙌

Moze se reci da je ovo najteza tema koju organizujem, ali ne zato sto je tema preteska vec zato sto su ostale bile bas lagane.

Vidi se da ste zaboravili Stevanove tajne kodove, nadam se da ce se vratiti da organizuje pa da vidite sta je zaista teska tema 😈

Uostalom, crveni Milos je rekao da je tema "skoro pa slobodna" :ROFLMAO:

Sad ću da izbaksuziram, ali od kako je nove sezone, osim onog prvog srpskog izdanja, svaki put sam imao masivne sreće sa zadacima. Na Milanovom izdanju sam bukvalno dobio reč i već imao 3 spremne pesme. Ajde da vidimo sad kako će biti 😂

Back