246. FSC - Zodiac!

Cak ni Marijo nije imao nula poena na FSCu jer se Petar sazalio na njega i dadnuo mu tricu.
Tužno je sve to u vezi njega. Ja sam bio jedina osoba koja mu je pružala podršku u svemu i savetovao ga da sledi svoje snove i sluša svoje srce, onda kad su mu se iza ledja mnogi podsmevali. Nisam ni ja bio izuzetak ali na svaku poruku o njegovim novim projektima i planovima sam mu odgovarao, iz poštovanja i učtivosti, a za uzvrat sam dobio da me obrisao sa Fejsa. Hvala Bogu ali ipak ružno.

Riba u horoskopu rođeni virtuoz, pohvalila ga čak i Doris Bizetić u jednom intervjuu.

Nikada se ne treba nikome smejati. Meni je taj decko ostao u lepom secanju, nikada nisam imao sa njim nikakav problem na starom forumu.
Moglo se nama svideti ili ne njegovo stvaralastvo, ali je radio nesto sto voli i verovao je u uspeh, svakako za pohvalu.
Ehhh, brisale su me i blize osobe sa drustvenih mreza, pa me to nikada nesto posebno nije potresalo 😉

Edit: Kao skorpija, ja to gledam ovako, oni mene obrisu sa drustvenih mreza, ja njih iz zivota 😝
Salim se, haha 🤭

Last edited:
Takođe, nema ismevanja čak sam taj period od pre 10 godina mu davao podršku i slušao svaku njegovu novu pesmu koju je snimio. Baš sam bio Good Baby.

Za sve koji imaju nedoumice što se zadataka tiče, kakve pesme sve mogu odgovarati zadatim elementima, naši mentori imaju rešenje. U toku večerei biće objavljene četiri plejliste, za svaki element po jedna. Na listama će se naći evrovizijske pesme koje po svojim karakteristikama odgovaraju određenim elementima.

Ubiću seeeee slušam Pričaj Mi Japanski peti put!!!

Eh da je Marijo znao da možeš samo da odšapućeš pesmu i da ako šapućeš ne možeš da falširaš, sada bi bio velika regionalna zvezda.

Što ga ne zovemo na forum da se vrati? Mislim da ga jedan topao poziv od strane osobe sa foruma, sa kojom je u kontaktu, bi ga obradovalo i vratio bi se. Fali definitivno njegova energija.

Back