246. FSC - Zodiac!

Jel krece peticija da se vrati stari nick? :(

Ostalo je još sat i po do otvaranja prijava, vreme je da se upoznamo sa mentorima.
Za svaki element izabrao sam izvođača kog sam slao na FSC u prošlosti i čija pesma bi odgovarala karakteristikama elementa.

ZGvJzib.jpg

vazduh
......................
vatra
......................

zemlja
......................
voda

Jel moze neko da podesi spisak po abecednom redu, nisam u stanju na telefonu to da uradim? Unapred zahvaljujem 🤗

Imas u desnom uglu svog pametnog uređaja tri tačkice stisnes njih i trazi na stranici te tu uneses ono sto zelis

Nazalost na mom pametnom uredjaju nema tih tackica 🙄

@Ivana nadam se da ti udelio brojem nešto dobro 😆
Mislim da sam sad prvi put uleteo nekom da udelim broj u celoj istoriji.

Nazalost na mom pametnom uredjaju nema tih tackica 🙄

Ostalo mi da dodam plasman i poene finalista, sad ću to odraditi, pa ću vratiti spisak u prvobitno stanje.

@Bebi jesi, sad samo da vidim šta ću da iskopam. A i slobodno "ulećite" kad stignete, ne moraju da se ponavljaju forumaši koji biraju zadatke.

Ma ko da mi ne znamo da su Stole i Ivana potplatili Bebija za biranje brojeva. Nije slucajno 1-11 izabran, to je zemaljski znak za broj 1 i 11

Ostalo mi da dodam plasman i poene finalista, sad ću to odraditi, pa ću vratiti spisak u prvobitno stanje.

@Bebi jesi, sad samo da vidim šta ću da iskopam. A i slobodno "ulećite" kad stignete, ne moraju da se ponavljaju forumaši koji biraju zadatke.
Mene uvek brine da nekome ne donesem lošu sudbinu. ❤😍

Ma ko da mi ne znamo da su Stole i Ivana potplatili Bebija za biranje brojeva. Nije slucajno 1-11 izabran, to je zemaljski znak za broj 1 i 11
Uvek se oslanjam na simboliku i sudbu, nema tih para koje bi zamenile ove moći koje iz dana u dan rastu. 💕
Poky mi je svedok na prošlom izdanju, on koristio matematiku ja magiju i dođosmo na isto.

Mada, ja generalno sam i retko dobijala zadatke koji mi se ne dopadaju, a verovatno ima i toga da volim da istražujem i ne pravim unapred listu pesama koje bi slala, pa mogu da se snađem sa većinom zadataka lako.

Back