246. FSC - Zodiac!

Kad smo kod horoskopskih znakova, ja sam ozloglasene ribe, ali mi uglavnom kazu da mi je podznak bik dominantniji. Bikovi mi ujedno najvise i prijaju, pored njih vage. Blizance pokusavam da zaobidjem u sirokom luku jer mi ne prijaju, ali tesko to ide s obzirom da su mi i majka i otac blizanci u horoskopu xD

Ivana neka mi objasni šta nije offtopic u ovoj temi za početak...ovako više NE MOŽE!

boki-13-presuda-3299823-650x341.jpg

Aj kad se predstavljamo kroz natal da krenemo:

Vodenjak (nije puko) sa podznakom Rakče, baš sam malo dobro pače.
Imam Mesec u Strelcu i svoje lovište gađam u metu.
Ostale planete Mars, Merkur, Venera, Uran i Neptun u Jarcu i tu mi konfliktna interesna zona s onima gore.
Za kraj Lilit u Vodoliji i tu leži tajna moje borbe na kraju nekonvencionalan vs konvencionalan.
Šta biti?

Meni su u Jarcu Sunce, Merkur, Mars, Uran, Neptun :o Šta to znači?

Obriso sam komentar jer nisam hteo bit nepristojan. Pamtim jos kako si me skoro dsq sa mog prvog fsca

Obriso sam komentar jer nisam hteo bit nepristojan. Pamtim jos kako si me skoro dsq sa mog prvog fsca
Nisi trebao, baš je bilo iz ljubavi.
Pomozi Petru ja sam malo zakržljao. 🥹

Nek mi se javi u pp sa datumom i vremenom rodenja, moram vidit ostale pozicije

Pošto sam DSQ objaviću pesmu koju sam poslao na ovo izdanje jer ne planiram da je šaljem ikada više u budućnosti.

Dobio sam kao temu vazduh, pa sam poslao radio-friendly pesmu sa potpuno uvrnutim i u isto vreme simpatičnim spotom. Predivna Mejzi Piters, preporučujem da poslušate i pogledate spot. :D Zvukom bi odudaralo od gotovo svega što sam poslao ove godine, luckasto je i originalno i verovatno bi ispalo u pf, ali mi je bilo nebitno.

Njeni izrazi lica su SVE, a omiljeni deo mi je koreografja u podrumu. :D

S obzirom da je Petar diskvalifikovan, u dogovoru sa moderatorima odlučeno je da njegov broj - 33 bude "zamrznut" kako bi bilo fer prema onima koji su hteli taj broj, a nisu bili dovoljno brzi.

Back