Isto. Stole stvarno prešao igricu što se grafike tičeJa tu grešku nisam ni primetio. Valjda zato što sam na prvoj strani hipnotisan onim banerom.To ne bih umeo da napravim ni za tri života.
![]()
Pa sad je cilj oboriti rekord od 110 strana sa Stefanovog FSC-a. Treba krenuti na vreme.Al spamujete temu, boze sacuvaj![]()
Jaoo, kao što je mirCu bilo "Petar"Mislim da je Maloj najčešća reč u postu Bebi.
Mislim da nikad nisam imao ovako opsesivnog fana.
Kako da ti se obratim? Koliko znam, ja svakom na pocetku posta napisem nick.Mislim da je Maloj najčešća reč u postu Bebi.
Mislim da nikad nisam imao ovako opsesivnog fana.
Džabe ja pišem i upozoravam, niko ovde ne shvata ozbiljno. A valjda bi cilj trebalo da bude kvalitet, a ne kvantitet u postovima.Al spamujete temu, boze sacuvaj![]()
Plači Mala plači, osto sam na rači, ne daju mi proći (security) ne mogu ti doći.Kako da ti se obratim? Koliko znam, ja svakom na pocetku posta napisem nick.
Hvala na gomili novih lobanja koje si mi dodelio na mojim postovima, sa ili bez osnova. Dzentlmenski gest, rekla bih.
Nisam znala da ti imas fanove? Po kom osnovu? I opet rec "opsesivno", uhh, sta reci, a ne zaplakati.
Falila maticna knjiga rodjenih da vidim datumFali dokument.![]()
Porazmislicemo o tome. Hvala za info.Naučićeš ga jer se uklapa za moj budući FSC.![]()