246. FSC - Zodiac!

Što se pjesme koju sam prijavio tiče, od jučer sam je poslušao brat bratu sigurno preko 30 puta i pretendira da postane jedna od najdražih pjesama koje sam ikad poslao na FSC. Bolje vam je da budete dobri prema n
Marko, sto si mi pojeo post o mom predlogu pesme? Gladnice nijedna... 😉
Dakle, vrlo sam zadovoljna otkricem nove pesme koju sam poslala na predstavu, cenim tog/tu izvodjaca/icu, nismo isti horoskopski znak, ali su nase grupe kompatibilne. Sve u svemu, ocekujem pozitivnu reakciju i lep rezultat.
Puno srece svima na priredbi. 😀

Cestitam Stoletu sto je dobio organizaciju. Ali mi nije jasno zasto mi je platio da odustanem od organizacije ukoliko pobedim, a nisam se plasirao u finale. 😅
U svakom slucaju, tema deluje interesantno iako cu se tesko snaci sta god dobio.

Ovo je neka moja lista izvođača po horoskopskim znakovima. Naravno, ovde nisu svi jer za neke nisam mogao da nađem na prvu datum rođenja, kao što nisu ni grupe/bendovi koje sam slao. Videću večeras da za još neke od njih pronađem koji su znak.... Na iznenađenje ili ne, najviše ima mojih Rakova, pa onda Devica (mesec mi je u Devici), pa Vaga (to mi je podznak), tu su u vrhu i Škorpije i Ribe (normalno, ista grupa kao i Rak), jedino ne znam odakle ovoliko Ovnova 😆

[TABLE=full]
[TR]
[TD]
Rak (10)
Cserpes Laura
Eivor
Eva Buresova
Goca Tržan
Ioana Ignat
Jacquie Lee
Liviu Teodorescu
Shahlo Ahmedova
Paloma Faith
Ziv Zaifman​
[/TD]

[TD]
Devica (9)
Gaho
Grant Knoche
Kaya
Bebe Rexha
Rada Manojlović
Sanah
Shania Twain
Valentina Tioli
Michelle Williams​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Vaga (8)
Avril Lavigne
Eminem
Grant
Halsey
Saveus
Zac Efron
Viktorija Loba
Hugh Jackman​
[/TD]

[TD]
Škorpija (7)
Angel Capel
Chad Kroeger
Courtney Marie Andrews
Jacob Lee
B.o.B.
Katy Perry
Sigala​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Ovan (7)
Eyal Golan
Leona Lewis
Jessie J
Lucas Lucco
Luis Fonsi
Mariah Carey
Sofia Carson​
[/TD]

[TD]
Ribe (6)
Cailee Rae
Rihanna
Feride Hilal Akin
Ilyas Yalcintas
Jonathan Roy
Slava Basyl​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Bik (6)
Anahi
Alejandro Fernandez
Hanne Leland
Martin Garrix
Sam Smith
Željko Joksimović​
[/TD]

[TD]
Vodolija (5)
Chord Overstreet
Christopher
Ido Tatlises
Nilusi
Riki​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Strelac (4)
Krista Siegfrids
Loauane
Ludovico Einaudi
Vanessa Hudgens​
[/TD]

[TD]
Lav (3)
Beverly Craven
Demi Lovato
Famous Oberogo​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

Blizanci (1)
Aleksandra Janeva

[/TD]

[TD]

Jarac (1)
Cynthia Erivo

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ovo je neka moja lista izvođača po horoskopskim znakovima. Naravno, ovde nisu svi jer za neke nisam mogao da nađem na prvu datum rođenja, kao što nisu ni grupe/bendovi koje sam slao. Videću večeras da za još neke od njih pronađem koji su znak.... Na iznenađenje ili ne, najviše ima mojih Rakova, pa onda Devica (mesec mi je u Devici), pa Vaga (to mi je podznak), tu su u vrhu i Škorpije i Ribe (normalno, ista grupa kao i Rak), jedino ne znam odakle ovoliko Ovnova 😆

[TABLE=full]
[TR]
[TD]
Rak (10)
Cserpes Laura
Eivor
Eva Buresova
Goca Tržan
Ioana Ignat
Jacquie Lee
Liviu Teodorescu
Shahlo Ahmedova
Paloma Faith
Ziv Zaifman​
[/TD]

[TD]
Devica (9)
Gaho
Grant Knoche
Kaya
Bebe Rexha
Rada Manojlović
Sanah
Shania Twain
Valentina Tioli
Michelle Williams​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Vaga (8)
Avril Lavigne
Eminem
Grant
Halsey
Saveus
Zac Efron
Viktorija Loba
Hugh Jackman​
[/TD]

[TD]
Škorpija (7)
Angel Capel
Chad Kroeger
Courtney Marie Andrews
Jacob Lee
B.o.B.
Katy Perry
Sigala​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Ovan (7)
Eyal Golan
Leona Lewis
Jessie J
Lucas Lucco
Luis Fonsi
Mariah Carey
Sofia Carson​
[/TD]

[TD]
Ribe (6)
Cailee Rae
Rihanna
Feride Hilal Akin
Ilyas Yalcintas
Jonathan Roy
Slava Basyl​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Bik (6)
Anahi
Alejandro Fernandez
Hanne Leland
Martin Garrix
Sam Smith
Željko Joksimović​
[/TD]

[TD]
Vodolija (5)
Chord Overstreet
Christopher
Ido Tatlises
Nilusi
Riki​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Strelac (4)
Krista Siegfrids
Loauane
Ludovico Einaudi
Vanessa Hudgens​
[/TD]

[TD]
Lav (3)
Beverly Craven
Demi Lovato
Famous Oberogo​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

Blizanci (1)
Aleksandra Janeva
[/TD]

[TD]

Jarac (1)
Cynthia Erivo​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bože, ja sam mislio da je Grant Knoche moja FSC beba, sad vidim da si ga slao pre mene 😂

Evo elitni predstavnici Bebilenda poređani po horoskopskim znacima, idemo kao dnevni horoskop da vidimo šta nam kažu kakvi su oni na osnovu toga kako su se ponašali u našoj TV redakciji u momentu predstavljanja.

Ovan - Lady Gaga
Dobri aspekti: Pržiona teška oba puta, Bad Romance iskidao od energije i The Edge of Glory pobeda, baš je gazila GaGa kako dolikuje jednom Ovnu. Proaktivna i ratoborna kao svoj znak postigla je ogromne ciljeve za našu zemlju.
Loši aspekti: Bučna i luda ko nenormalna, će te prekolje usput slučajno a da ne zna, jednoj babi slomila nogu bila u gipsu.

Bik - Cher
Dobri aspekti: Lepo nas je ona sa Belive predstavila, pobedila sa Strong enough, zamalo u top10 sa Gypsy, Tramps and Thieves i tako čest je gost kad imamo dobar has koji nam ona spremi jer je žena domaćica i koju plastičnu korekciju više joj platimo da izgleda top.
Loši aspekti: Tačno joj puca pi*ka da nas opet predstavlja.

Blizanci - Prince
Dobri aspekti: Lepo je on nas predstavio na prošlom horoskopskom fsc-u, ušao u finale, nije baš zablistao bio neko 12. mesto al' lepo je služio svrsi zabave ko što blizanci umeju biti zabavni.
Loši aspekti: Ne seća se ko smo i šta smo i ne javlja nam se na ulici.

Rak - M.I.A.
Dobri aspekti: Nije bila nešto uspešna, skoro niko nije glasao za nju i ona je izdržala da se ne rasplače jer je popila opijum, sitnim tabletama i bivala je veoma fina.
Loši aspekti: Zadavila je dve kokoške sutradan kad se otreznila.

Lav - Mika
Dobri aspekti:
Naš dragi Mika skoro osvojio peto mesto na domaćem terenu, on je sve čašćavao tamo fino, lepo nas je energizovao iako je pevao najsporiju svoju pesmu ikada, al bio je onako prijatniji nego inače kad ciči svud gde stigne.
Loši aspekti: Laže ko kerina. Pretio nam tužbom hteo više para. Dobio pare i pravio se da ništa nije bilo.

Devica - Anastacia
Dobri aspekti:
Divno je i ona prošla ove godine, baš je onako fenomenalno iskidala svoj performans i namignula Endregi koji je jecao u publici. Baš ga onako OCD pripremila i to nam je bilo veoma korisno.
Loši aspekti: Probila nam mozak ipak od svog OCD-a da se ne lažemo, mozak nam nije više goreo nego s njom.

Vaga - Bebi Dol
Dobri aspekti: Veoma nas je zabavljala, pila sa nama, teturali smo se svako veče, to je bio onaj FSC kod Momale koji je bio oboren, Bebi u finalu od 60 takmičara kakvo ludilo života se desilo tad!
Loši aspekti: Nikada se nismo finansijski oporavili od disbalansa i njene druge krajnosti.

Škorpija - Josef Salvet
Dobri aspekti: Fin dečko, naočit mladić, imali smo poverenja u njega kad smo ga slali, delovao je baš onako milo i drago, baš nas je gađao u emociju gde treba.
Loši aspekti: Pretio je da će nas sve preklati jer je s nama ispao u polufinalu.

Strelac - Christina Aguilera
Dobri aspekti: Izgrmela sa baladetinom Hurt, popila gomilu ovacija na tom izdanju, svi su se slikali sa njom, ma zvezdetina koja je prva vinula Bebilend u visoke pozicije, pravi ortak!
Loši aspekti: S godinama je zaboravila da je rekla da smo joj prijatelji i predstavlja nas kao poznanike.

Jarac - Ricky van Shelton
Dobri aspekti: Hteli smo da šaljemo nešto tradicionalno, nešto o čemu je pevao za pokojnu kraljicu Lilibet II, prošo dalje s tom varijantnom onako kulturica i sve šmekerica.
Loši aspekti: Jako nas je opelješio za pare za nikakav plasman kakav je obećavao!!!

Vodolija - Josipa Lisac
Dobri aspekti: Lepo smo se ispričali sa gospođom, fascinirani bili njenim znanjem, baš nam je dala nivo onako zanimljive ekscentričnosti kada smo rešili da je šaljemo, onako ukazivalo je sve kao da će krenuti najbolja era života.
Loši aspekti: Kad je ispala u pf rekla nam je da nije pevala za nas nego za bića u prirodi koja nisu dostupna našem ljudskom poimanju.

Ribe - Olivera Katarina
Dobri aspekti: Njena pesma na FSC-u sa izmišljenim jezicima je bila jedna od boljih izmišljenih, iako su neki tvrdili da je romski ali Romi su dokazali da je izmislila! Virtuoz pravi, baš je umetnica!
Loši aspekti: Otkrili smo da je promiskuitetna i da je mazohista.

Last edited:
Nisam dobio ono što sam želeo, ali ok. Mogao sam još malo da istražujem, ali morao sam da pošaljem ovo što sam poslao, baš mi se nekako potrefio momenat.

Bebi se izgleda poprilično razume u astrologiju, kako to da to nismo znali ranije? :D

Bebi se izgleda poprilično razume u astrologiju, kako to da to nismo znali ranije? :D

Volim tako mistiku, tajnovitost, pa onda da se ljudi iznenade nečim novim od mene i tako. 😇:LOL:
Nije to poprilično, znam ljude koji znaju mnogo više ja sam više laik koji čita sam za sebe da se informiše. Kao kad za sebe misliš da si najveći esc fan pa dođeš na ovaj forum, tako nešto. :LOL:

Pa fino, i rekreativno je sasvim ok. :D Ja nikada nešto nisam pridavao značaj horoskopu, ali ima istine itekako, makar u onim bazičnim karakteristikama znakova.

Ah, standardno muku mučim sa zadacima, MEĐUTIM znam za jednu pesmu već neko vreme i delovala mi je kao moguć zanimljiv izbor za FSC. Sada se poklopilo da odgovara zadatku + obraća mi se na više nivoa. 🧚‍♂️

A pošto stručni konsultant Bebi (s pravom) ističe kako mi škorpije nikada ne zaboravljamo i ne praštamo, pretpostavljam da je sasvim opravdano da na crnu listu stavim sve one koji mi iskuliraju predlog na zodijak izdanju! 🦂👠

A pošto stručni konsultant Bebi (s pravom) ističe kako mi škorpije nikada ne zaboravljamo i ne praštamo, pretpostavljam da je sasvim opravdano da na crnu listu stavim sve one koji mi iskuliraju predlog na zodijak izdanju! 🦂👠
Dodo, ne slazem se sa tobom na temu nezaboravljanja i neprastanja od strane skorpija, mislim da su to vise predrasude. Osvetoljubivih ljudi ima medju svim horoskopskim znacima. Poznajem vise skorpija i ne secam se da sam ikad stekla los utisak, za razliku od nekih ljudi koji ne pripadaju ovom znaku. Znaci, sve je individualno, od osobe do osobe.

Dodo, ne slazem se sa tobom na temu nezaboravljanja i neprastanja od strane skorpija, mislim da su to vise predrasude. Osvetoljubivih ljudi ima medju svim horoskopskim znacima. Poznajem vise skorpija i ne secam se da sam ikad stekla los utisak, za razliku od nekih ljudi koji ne pripadaju ovom znaku. Znaci, sve je individualno, od osobe do osobe.
5.webp

MOraš biti malo manje ozbiljna!☝️

Poky, zar se ti ne slazes sa mnom? Mislis da su skorpije takve?

Dodo, moram biti ozbiljna kada mi je zivot ugrozen od strane nekakvih Monstera.
Mislim da sam u dosta postova bila i vise nego neozbiljna, pa mogu malo i da se uozbiljim.
Na ovom forumu ima dosta sale, ali i ozbiljnih tema. Taman koliko treba da bude zanimljivo za pracenje. ;)

Back