246. FSC - Zodiac!

Delite lobanje uzduz i popreko, ni malo dzentlmenski maniri. Narocito Filhy, sokirana sam.
Pa ja to video od tebe. :D Redovno mi ih daješ, ni sam ne znam zašto.
Poslednja je bila za rečenicu Bebi "Ja ovde samo pijem kafu i samo sam hrišćanka."

A inače mi prizivaš skraćenje roka za prijavu, a ja nemam pesmu. :p

Pa ja to video od tebe. :D Redovno mi ih daješ, ni sam ne znam zašto.
Poslednja je bila za rečenicu Bebi "Ja ovde samo pijem kafu i samo sam hrišćanka."

A inače mi prizivaš skraćenje roka za prijavu, a ja nemam pesmu. :p
Ne, ne, ja sam to prvo videla od tebe. A sigurno je postojala neka konotacija zbog cega je doletela lobanja u tvom pravcu. Ne delim ih bez razloga.
Nebitno, ni tebi ih vise necu dodeljivati, to mi je bas smor kad ih vidim bilo gde.
Sto se tice roka 30.07. u 18h, zar to nije vise nego dovoljno da ljudi nadju neku reprezentativnu pesmu? Ne mora se cekati bas zadnji cas. Tim vise sto je vecina vas dugo na ovom forumu i imate iskustva sa ovim takmicenjem. Ja odmah odaberem pesmu po mom ukusu i to saljem u najkracem roku. Da li ce se nekom svideti, ne znam, ali ne podilazim trendovima da bi dosla do cilja.
Ni na koji nacin ne zelim da te pozurujem, samo iznosim svoje misljenje.
Nadam se da smo ok i da vise nece biti nesporazuma.

Jedno konstruktivno pucanje na vidiku.. 😌

Ne, ne, ja sam to prvo videla od tebe. A sigurno je postojala neka konotacija zbog cega je doletela lobanja u tvom pravcu. Ne delim ih bez razloga.
Nebitno, ni tebi ih vise necu dodeljivati, to mi je bas smor kad ih vidim bilo gde.
Sto se tice roka 30.07. u 18h, zar to nije vise nego dovoljno da ljudi nadju neku reprezentativnu pesmu? Ne mora se cekati bas zadnji cas. Tim vise sto je vecina vas dugo na ovom forumu i imate iskustva sa ovim takmicenjem. Ja odmah odaberem pesmu po mom ukusu i to saljem u najkracem roku. Da li ce se nekom svideti, ne znam, ali ne podilazim trendovima da bi dosla do cilja.
Ni na koji nacin ne zelim da te pozurujem, samo iznosim svoje misljenje.
Nadam se da smo ok i da vise nece biti nesporazuma.
Over It Wow GIF by The Comeback HBO

Ne mogu da dočekam priredbu!!!
Prvo što će Stole zasigurno vizuelno izdominirati.
Drugo zato što me zanima kako su uklopljene pesme zodijački.
Treće jako sam navučen na svoju pesmu i jedva čekam da se i vi navučete!

Ja ne znam kad smo skoro 30 strana ispisali pre priredbe.
Ako se desi neki skandal u toku takmičenja 150 strana nam ne gine. :LOL:

Joj, pa skoro na svakoj mojoj organizaciji se desilo nesto xD
Na prvoj skandal sa MrVlaxsom pred samo predstavljanje pesama kad mi je malo falilo da odustanem od organizacije. Na drugoj procurele fotke Leove fsc sveske, plus moja lazna priredba finalnih rezultata. Na trecoj euronik razocaran sto nije pobedio kako su mnogi predvidjali njegovoj pesmi, pa je rekao kako nikad nece. Na cetvrtoj moj polufinalni propust sa eticinom pesmom te Ivanin legendarni upad sa STOP... 😅

Last edited:
Vreme je onda da ti ja napravim KARAMBOL, za pamćenje.. ❤️

Back