246. FSC - Zodiac!

Znači očekujemo da neko napravi žešći skandal xD
Hajde kladionicu da otvorimo za to ko će ta osoba biti :D ima verujem kandidata i kandidata

Mislite da je rano da krenem da kukam kako mi je oeganizator nepravedno odbio pesmu?!

Sta znaci "nepravedno odbio"?
Meni su i 1. i 2.put odbili 1.predlog, pa to ne smatram "nepravednim", jer je postojalo valjano objasnjenje zasto je to tako i nisam imala nikakvu primedbu. 😀 Opustite se ljudi, ovo je samo igra, treba da se preko ovih tema i igara na forumu relaksiramo od svakodnevice. Razumem salu, ali ne razumem te zalopojke, jedino ako su u svrhu davanja drajva celoj prici da bi bilo sto interesantnije. Ajde, samo veselo od rane zore... 😉😀

monika-liu-liugend.gif

Pravo je organizatora da odbije pesmu ukoliko smatra da ne odgovara dobijenoj kategoriji. Mislim da dovoljno dugo učestvujemo da smo naučili to da prihvatimo. Postoje drugačiji pogledi, al njegova je zadnja.

165. FSC - Youtube Empire
Došli smo do moje treće organizacije i do pola puta ovog prisećanja. Zadatak je bio da se šalju pesme koje na jutjubu imaju više od 20 miliona pregleda.
Subjektivno, na ovom izdanju je možda bila i najjača konkurencija od svih mojih organizacija (ne računam teme sa nacionalnim finalima, to je nešto posebno).
Bilo je mnogo favorita za pobedu, nekako je sve izgledalo kao da će Disciples pobediti. Pesmu od Portugal.the man je pokušalo da prijavi 6-7 forumaša itd.

[TABLE=full]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Example[/TD]
[TD]Changed the way you kissed me[/TD]
[TD]Djole89[/TD]
[TD]147[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Camila Cabello ft. Young Thug[/TD]
[TD]Havana[/TD]
[TD]Eddie the Head[/TD]
[TD]139[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bob Sinclar[/TD]
[TD]Love generation[/TD]
[TD]Aca Srbin[/TD]
[TD]138[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Clean Bandit feat. Zara Larrson[/TD]
[TD]Symphony[/TD]
[TD]Stole[/TD]
[TD]137[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Hooverphonic[/TD]
[TD]Mad about you[/TD]
[TD]Ady (Filhy)[/TD]
[TD]136[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Sagi Abitul & Guy Haliva[/TD]
[TD]Stanga[/TD]
[TD]hipotalamus (zeleni)[/TD]
[TD]135[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Disciples[/TD]
[TD]On my mind[/TD]
[TD]euronik[/TD]
[TD]132[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Calum Scott[/TD]
[TD]You are the reason[/TD]
[TD]Ro[/TD]
[TD]130[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Portugal.the man[/TD]
[TD]Feel it still[/TD]
[TD]Niko[/TD]
[TD]127[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]One Direction[/TD]
[TD]Story of my life[/TD]
[TD]MilosFB[/TD]
[TD]115[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Pobednička pesma:

Banera sa ovog izdanja se ne sećam kako su izgledali, znam samo da su bili položeni, crvene boje i sa trouglićima da asocira na jutjub :D

Vrlo dobro se sećam tog izdanja! Ja sam poslao ZHU-a i lizao patos, ali bar u finalu lol

Hooverphonics i Woodkid su mi ostali najzapaženiji sa tog izdanja, dan danas poslušam.

Back