246. FSC - Zodiac!

Aca Srbin????

InferiorBlushingErne-max-1mb.gif

Izvinjavam se ako je Aca Srbin neko ovde sada, ali jače je od mene.. :ROFLMAO:

165. FSC - Youtube Empire
Došli smo do moje treće organizacije i do pola puta ovog prisećanja. Zadatak je bio da se šalju pesme koje na jutjubu imaju više od 20 miliona pregleda.
Subjektivno, na ovom izdanju je možda bila i najjača konkurencija od svih mojih organizacija (ne računam teme sa nacionalnim finalima, to je nešto posebno).
Bilo je mnogo favorita za pobedu, nekako je sve izgledalo kao da će Disciples pobediti. Pesmu od Portugal.the man je pokušalo da prijavi 6-7 forumaša itd.

[TABLE=full]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Example[/TD]
[TD]Changed the way you kissed me[/TD]
[TD]Djole89[/TD]
[TD]147[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Camila Cabello ft. Young Thug[/TD]
[TD]Havana[/TD]
[TD]Eddie the Head[/TD]
[TD]139[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bob Sinclar[/TD]
[TD]Love generation[/TD]
[TD]Aca Srbin[/TD]
[TD]138[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Clean Bandit feat. Zara Larrson[/TD]
[TD]Symphony[/TD]
[TD]Stole[/TD]
[TD]137[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Hooverphonic[/TD]
[TD]Mad about you[/TD]
[TD]Ady (Filhy)[/TD]
[TD]136[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Sagi Abitul & Guy Haliva[/TD]
[TD]Stanga[/TD]
[TD]hipotalamus (zeleni)[/TD]
[TD]135[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Disciples[/TD]
[TD]On my mind[/TD]
[TD]euronik[/TD]
[TD]132[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Calum Scott[/TD]
[TD]You are the reason[/TD]
[TD]Ro[/TD]
[TD]130[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Portugal.the man[/TD]
[TD]Feel it still[/TD]
[TD]Niko[/TD]
[TD]127[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]One Direction[/TD]
[TD]Story of my life[/TD]
[TD]MilosFB[/TD]
[TD]115[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Pobednička pesma:

Banera sa ovog izdanja se ne sećam kako su izgledali, znam samo da su bili položeni, crvene boje i sa trouglićima da asocira na jutjub :D
Odlično izdanje! Koliko je samo gusto bilo u bodovima na vrhu, a pobjednička pjesma zbilja kida

Kao da ne postojim na Stoletovim izdanjima, garant sam poispadao po polufinalima. Nadam se da se sad menja ishod. 😆

Kao da ne postojim na Stoletovim izdanjima, garant sam poispadao po polufinalima. Nadam se da se sad menja ishod. 😆
Na tom Stoletovom izdanju je bila i M.I.A. i baš sam mislio da si ti to slao, kad ono dJJomla

Jesu ti 6-7 forumasa koji su pokusali da prijave PTM svi bili Androga?

Mislim da su rezultati finala bili kada sam otisao u Cesku, tako da nisam imao vremena za kmecenje.

165. FSC - Youtube Empire
Došli smo do moje treće organizacije i do pola puta ovog prisećanja. Zadatak je bio da se šalju pesme koje na jutjubu imaju više od 20 miliona pregleda.
E, konačno da se negde nađem u top 10! :D
Sećam se ovog FSC-a i odličan je bio. A ja sam bio jedan od onih koje je pokušao sa "Feel It Still". Dobro je ispalo na kraju što mi je Niko uzeo pesmu. :LOL: Koliko se sećam, tek iz trećeg pokušaja sam uspeo da pošaljem predstavnika, ali je vredelo.

Vrlo dobro se sećam tog izdanja! Ja sam poslao ZHU-a i lizao patos, ali bar u finalu lol
Da, ZHU i Disciples su za mene izdominirali na tom izdanju! Znam da nisam mogao da se odlučim ko je bolji od njih. Woodkid su, vidim sada, bili na mojoj trećoj poziciji.

Back