246. FSC - Zodiac!

Imam jedan bend koji čeka na listi, to čekam pogodnu priliku.

Sećam se! 😍 Ja ne znam koliko je Mad About You dobilo od mene, ali visoke poene svakako!
10 poena. :)

Inače, i ja sam na ovaj Stoletov NF FSC poslao Magyara Dánielfy Gergelyja, ali sam ispao u polufinalu (nisu vredele dvanaestice od Ivane i Etice), a Tamas Horvath je dobio u finalu 8 poena od mene. Zanimljivo je da su mi i prvi, zauzeti izbor bili :hu: yesyes, a njima sam dao 12 u finalu.

I ja sam tada poslala Madjare, Spoon 21; pesma koju je Stole zaboravio da ubaci u finale, ali je problem odmah resen posle ivaninog STOP

Secam se da je ilustracija bila interesantna, mini lutkice sa maskama kao iz spota

Kad sam spomenuo loše interpretirane odlične pesme sa NF, ovo bih izdvojio big time... ❤️😭

Studio version, official video:

Uživo sa A-Dal:

10 poena. :)

Inače, i ja sam na ovaj Stoletov NF FSC poslao Magyara Dánielfy Gergelyja, ali sam ispao u polufinalu (nisu vredele dvanaestice od Ivane i Etice), a Tamas Horvath je dobio u finalu 8 poena od mene. Zanimljivo je da su mi i prvi, zauzeti izbor bili :hu: yesyes, a njima sam dao 12 u finalu.
I od mene bi bilo 12p za Gerglevja. Jedna od najboljih pesama te evrovizijske godine.

Za manje od 24h predstavljanje pesama

will-smith-party-dance-y19ckfrv75lsw6is.gif

Back