246. FSC - Zodiac!

Mislim da mi Leo skinuo pesmu sa spiska gde imam svega 6 pesama dok on 300! :LOL:

Meni je Leo uzeo (i to ispred nosa) najmanje dve pobedničke pesme: Iva Ćurić - Šećer i Pablo Alboran - Saturno. :mad: Pabla smo čak poslali iste sekunde, ali se njegova poruka prva pojavila kod organizatora. :D

Meni su pesme skinuli sparkle, Stefan, Micky, Ro (iako nisam učestvovao na tom izdanju) i uvek sam im davao 10/12p. Ja definitivno ne umem dobro da procenim kakve šanse ima koja pesma, pošto su valjda sve završile sa top 5 plasmanima.

Oborićemo ovaj FSC u broju ispisanih stranica jedva čekam!!! Pun mesec u Vodoliji nas čeka, sad vam je najplodotvornije da glasate!

Mislim da mi Leo skinuo pesmu sa spiska gde imam svega 6 pesama dok on 300! :LOL:
374

Ali nema šanse da je ovo istina ,šta više 0 od tebe za moju pesmu (i to ne Endrega stil 0 poena nego stvarnih 0 poena) 😁

Svbi me nešto ta intuicija ne mogu protiv nje. :LOL:

Bebijevi komentari su najbolji. Ne možeš da budeš ni zadovoljan, ni nezadovoljan jer pojma nemaš da li si dobijaš 12 poena ili si u bottom 5.
Otkriću vam detalj da poslednja reč u rečenicama može da nekako da neko naslućivanje, al pošto opet čitam vidim da zvuči jako random i biće iznenađenje za sve. :LOL:

Mozak mi zabetoniran nakon citanja Bebijevih konstrukcija ocena. :ROFLMAO: Moj izbor pesme opisno dobio prolaznu ocenu, bar se nadam da sam dobro razumela.
U svakom slucaju, daleko bolje zvuci nego komentar za proslu pesmu. Hvala, Bebi. ;)

Drago mi je Mala da ste zadovoljna. Puhnite i vi koji comment, narod je gladan.

Vec sam glasala, nema smisla da sad nesto dodajem i oduzimam. Sta ce mi 4.Cele kula, pitam se?
Pomilsila sam da ipak stavim ocene, ali me Poky razuverio. Merci, M. Poky. :cool:

Last edited:
Vec sam glasala, nema smisla da sad nesto dodajem i oduzimam. Sta ce mi 4.Cele kula, pitam se?
Pomilsila sam da ipak stavim ocene, ali me Poky razuverio. Merci, M. Poky. :cool:

Pa sad ste u jeku popularnosti, treba iskoristiti svaki momenat.

Back