246. FSC - Zodiac!

Nije ti za svaku pesmu podjednako važno da li si prošao u finale ili ne. To je prosto tako. Ja da sam na prošlom izdanju sa Teom završio u bottom 3 polufinala bilo bi mi svejedno, jer čim sam je poslao znao sam da će za veći deo foruma to bi treš kojeg se gnuša. Ali isto tako postoje pesme za koje smatraš da zaslužuju odličan rezultat (potpuno je nebitno da li si ti to umislio ili je to realno tako) i onda te sačeka šok. Ja nikada ne ulazim u to da li je neko glasao random, bojkotovao, taktizirao... ne interesuje me, ali isto tako ne vidim zašto bi bilo kome smetala samodiskvalifikacija sa takmičenja.

Nije to nepoštovanje ni učesnika ni organizatora (naravno pod uslovom da mu kažeš na vreme da nećeš glasati). U slučaju neglasanja ti si jedino sankcionisao samog sebe i nikog drugog.
Pjesme kojima si dao top bodove u pf, ostaju bez tvojih bodova u finalu, tako da u jednu ruku sankcionirao si i njih oduzimanjem sigurnih bodova

Plus organizator, koji kao nagradu ima popunjavanje tabele, biva kažnjen tako što unosi jedan set glasova manje! 😭

Nije to nepoštovanje ni učesnika ni organizatora (naravno pod uslovom da mu kažeš na vreme da nećeš glasati). U slučaju neglasanja ti si jedino sankcionisao samog sebe i nikog drugog.
Jeste nepoštovanje.
Rizik ne prolaska uvek postoji, ako će bilo ko da se ljuti, onda neka se i ne igra.
Uostalom, svako neka radi šta hoće.

Gde je sad @Stefan28 kad mi najviše treba? xD
Treba mi da organizujemo Buvaru dok Stole ne stigne!

Last edited:
Pjesme kojima si dao top bodove u pf, ostaju bez tvojih bodova u finalu, tako da u jednu ruku sankcionirao si i njih oduzimanjem sigurnih bodova

Da, ali kao što rekoste - ovo je samo igra. Rezultat nije bitan. Ili jeste?

Lako je gledati sve jednostrano, ali to nije baš ispravno. Ne podržavam kmečanje za svaki ispadak u polufinalu, ali nekad dođeš do situacije - ma dosta više. Hoćeš pauzu, a jedini način da je sebi osiguraš je diskvalifikacija. U suprotnom bude - o super tema, ipak ću da učestvujem i tako u krug.

Bez veze sto je veceras Slusamo FSC. Nadam se da ce bar biti velika gledanost, kad vec mene nema.

Napokon mi se svidja dodova pesma(medju TOP pesmama) i kao nagrada, neprolazak u finale. Bas lepo. Hmmm...

Napokon mi se svidja dodova pesma(medju TOP pesmama) i kao nagrada, neprolazak u finale. Bas lepo. Hmmm...
mimi-mercedez.gif

Posto se ceo dan treznim i ne radim nista, mogu se prikljuciti slusanju, taman da dobijem motivaciu da se ne samodsq.

Back