246. FSC - Zodiac!

Ja sam mislio da se prijavim za org, ali kako je Boxy najavio da se prijavio, morao sam da odustanem.

Zaslužena pobeda, bravo @Stefix!
Njena najbolja pesma i drago mi je što je baš s njom pobedila.

Bravo @Stole na vrhunskoj organizaciji, banerima, tabelama, sve je bilo na profesionalnom nivou!

Ja ipak u top 10, iako jedva, zadovoljan sam!

Bravo i @Endrega na top pesmi, priželjkujem da se prijaviš da organizuješ Chalgafest kao moralni pobednik! 😍

Svaka čast Stole! Ovo je bilo zaista neverovatno i tako napeto. Tako sam navijao za Laru... ali ne da se pesmi sa moje liste da pobedi pa to ti je. :( Čestitke Stefix, Dua isto tako odlična!

Kako se nadala dobro se i udala... Super je 12. mesto, s obzirom da sam jedvaa našao pesmu, još je i prijavljena iz drugog pokušaja, kao plan B. Svaku potencijalnu vatrenu pesmu koju sam želeo da prijavim nije pevao izvođač vatrenog znaka 🤣

Čestitke @Stefix, moja 8ica i omiljena Duina pesma 😍

Čestitke @Stefix na prvoj pobedi 🩷🩷🩷

Sasvim zaslužen pobednik.

Hvala svima koji su glasali za Kajata takođe. 20. mesto u finalu je svakako flop, ali bar sam se domogao istog. 2 finala na 3 FSC-a nije loše 🙆🏼

Cestitke pobedniku! Hvala i svima koji su glasali za Ezru, drago mi je da se jos nekome taj zanr dopada :love:

Svaka čast Stole! Ovo je bilo zaista neverovatno i tako napeto. Tako sam navijao za Laru... ali ne da se pesmi sa moje liste da pobedi pa to ti je. :( Čestitke Stefix, Dua isto tako odlična!
Who the hell is Lara lol

@Marko čekam da se izjasni pobednik hoće li prihvatiti organizaciju. :)

@ dodo završavao sam onaj FSC- pobednici, pa mi ostalo u clipboardu - Stoletova pobednica, Shift+insert, kao da olakšam... a ono svaki put pogrešno.

Cestitam ime moje!!
Posle mnogo mnogo vremena se desilo da moja 12-ka pobedi 👍
Kod koga idemo na sledece izdanje?

Bravo Stole na vizuelno najboljem FSCu u zadnjih 13 izdanja (otkad se takmičim), kao i u humorističnu aspektu istog.

Svaka čast Stefix na pobedi, mojih 4 poena 👏👏👏

Glasovi Mrmoslavije -

polufinale:

1 poen - Iggy Pop
2 poena - Dotter
3 poena - ROSALIA
4 poena - Jain
5 poena - Mayssa
6 poena - Aram MP3
7 poena - AIELIO
8 poean - Mario Rosini
10 poean - Kemal Monteno
12 poena - ZIAN

finale:
1 poen - WYGD
2 poena - Khayat
3 poena - Aram MP3
4 poena - AIELIO
5 poena - Mayssa
6 poena - Zara Larsson
7 poena - ZIAN
8 poean - ZOE Kida
10 poean - Kemal Monteno
12 poena - Gjon's tears

Stefix, čestitke. Uvek mi je drago kada vidim da je pobedio neko ko do sada nije. Od mene 4 poena.

Stole, već si nas navikao na odličnu vizuelnu prezentaciju, ništa manje se nije očekivalo. Hvala što je Tea čitala moje poene. 🙂

Back