246. FSC - Zodiac!

Svaka čast Stoletu na organizaciji! Kao i svaki put sve je bilo fenomenalno!

Hvala svima koji su glasali za Skylar. Poslao sam nešto što nije tipično za mene i drago mi je da se mnogima svidela pesma!

Čestitke Stefix na prvoj pobedi! Odlična pesma, svaka čast!

Bravo Stefix, od mene dupla 12ica! :love:

Stole, ti si pravi mađioničar 🫶 (i zbog Dotter lol ❤️ i zbog priredbe i banera)!

Hvala: Stefix, Marko, Regulus, Boxy, Djole89, sparkle, Ro97, zeleni i etica na glasovima za Bree 🤗

Glasovi Mrmoslavije -

polufinale:

1 poen - Iggy Pop
2 poena - Dotter
3 poena - ROSALIA
4 poena - Jain
5 poena - Mayssa
6 poena - Aram MP3
7 poena - AIELIO
8 poean - Mario Rosini
10 poean - Kemal Monteno
12 poena - ZIAN

finale:
1 poen - WYGD
2 poena - Khayat
3 poena - Aram MP3
4 poena - AIELIO
5 poena - Mayssa
6 poena - Zara Larsson
7 poena - ZIAN
8 poean - ZOE Kida
10 poean - Kemal Monteno
12 poena - Gjon's tears
Draga, imamo Excel😌

Cestitam ime moje!!
Posle mnogo mnogo vremena se desilo da moja 12-ka pobedi 👍
Kod koga idemo na sledece izdanje?

Još nigde, s obzirom na to da se pobednik nije izjasnio (možda i prepušta, ali ipak ne bih da ponavljam fejl koji mi se desio u Roovom slučaju tako da ćemo ga sačekati :ROFLMAO:).

Bravo Stefix, od mene dupla 12ica! :love:

Stole, ti si pravi mađioničar 🫶 (i zbog Dotter lol ❤️ i zbog priredbe i banera)!

Hvala: Stefix, Marko, Regulus, Boxy, Djole89, sparkle, Ro97, zeleni i etica na glasovima za Bree 🤗
Jbt, trebao sam tegle da ponesem veceras... 😌😌😌

:ROFLMAO:😘

Čestitke pobedniku 😃
Od mene 0 poena, pesma kao pesma nije loša, ali meni ovo nije vatreno 🙂

@Petar je zasluzan za deo mojih glasova u finalu:

1. Kako je "uvredio" Kemala Montena za godine na temi, tako sam ga prebacio sa 7 poena na 10... 😌
Hteo sam 12, ali visine Gjon's Tears-a to nisu dozvolile naprosto...

2. kad nisam u finalu mogao da odlucim kome ide jedan poen, Lipi ili WYGD, pitao sam Petra da mi kaze ko mu se vise dopada da tako glasam...:coffee::geek:

Hvala Destry na 12, Stefan na 10 i ostali na sitnije poene.

Listu od 10 zmija bojkotara necu da stavljam javno jer svi mozete sami da nadjete, ostavicu karmu da dodje po svoje nekad.

1. Kako je "uvredio" Kemala Montena za godine na temi, tako sam ga prebacio sa 7 poena na 10... 😌

2. kad nisam u finalu mogao da odlucim kome ide jedan poen, Lipi ili WYGD, pitao sam Petra da mi kaze ko mu se vise dopada da tako glasam...:coffee::geek:
Poenta je da glasaš kako želiš shodno ukusu i preferencijama, a ne da kontriraš nekome.

I posle ja glasam nepravilno...

Čestitke @Stefix na pobedi. Stole bravo za organizaciju, banere i posvećenost. Držao si pažnju u pauzama od glasanja, sve je bilo besprekorno. Nismo ni sumnjali 😉 Hvala @Endrega @Micky @EvilSmile @Replay @Majsta94 @Mala @storm na visokim poenima. Iskreno očekivao sam dno finala no međutim eto iznenađenja su moguća. Iako sam se pokajao što sam poslao tu pesmu, hteo sam neku drugu od Ivane na kraju sam zadovoljan. Prenaglio sam sa slanjem prijave.. Što se tiče mojih glasova ovo je drugo izdanje ( koje pamtim) gde je bilo mnogo odličnih pesama. I u polufinalu i finalu sam imao 13 pesama za poene. Čestitke @Endrega za visok plasman, zaslužio si napokon iako nisam mogao da dam poene za pesmu drago mi je da je završila visoko. Što se polufinala tiče ispala je moja 12-ica Joel i prelepa španska balada. Bio sam šokiran ispadanjem Rosalie i Normani.. David Kusher takođe i Mario odlične pesme. Gde nisam uspeo u pf-u glasao sam u finalu iako su opet tri pesme u finalu ostale bez poena. Što se tiče finala moji favoriti su bili Zara i Empara. Svakako jedno jako izdanje a što se mog daljeg učešća tiče stoji pod znakom pitanja.. naleteo sam na neke pesme ovih dana 🤔

Poenta je da glasaš kako želiš, a ne da kontriraš nekome.
ma dao bih mu 12 sad da se ne osvrnem... ❤️

kad vidim NEZAHVALNOG Androgu koj ni da me pomene za 12 u polufinalu, dao bih mu i u polufinalu 12.. 😌

Back