246. FSC - Zodiac!

Čestitke pobedniku, pesma je ok, generalno Lipu ne volim, ali ovo joj je definitivno najbolje izdanje. Dominacija u glasovima me ne čudi, jednostavno je kvalitet finala bio na niskom nivou. Od mene samo 3 poena, što je puna kapa, jer je u pf bila nula.

Ja sam presrećan zbog ovog 3. mesta, zaista nisam očekivao ovoliki broj poena. Možda sam i ja profitirao zbog lošeg finala, ko će ga znati. :D Pesmu sam čuo na radiju pre par meseci i totalno me je zarazila, a sada sam je poslao skroz nonšalantno, ne razmišljajući o plasmanu, čim sam dobio vatru kao zadatak i utvrdio da je Zara strelac u horoskopu. :D Zapravo su mi i najdraži ovakvi plasmani, neočekivani, a potpuno van moje zone konfora. Hvala svima još jednom. :love:

Ollie mi je u top 5, to je bitno, kao i Zian. Imenjak Džordž Ezra je morao više, kao i Dotter.

Stolence pokidao sa organizacijom, znači stvarno svaka čast. :love:

Sve cestitke organizatoru Stoletu i pobedniku Stefixu, ultra zanimljiva predstava. Pobednica Dua Lipa zasluzila i vise od mojih 8 poena.

Moji glasovi u finalu su:
12 Skylar Grey - Final Warning
10 Minelli - Peligrosa
8 Dua Lipa - Physical
7 Winona Oak - SHE
6 OLLIE - Get High
5 Empara Mi - WYGD
4 Cher Lloyd - One Drink Away
3 AIELLO - FINO ALL'ALBA (ti siento)
2 Zara Larsson - Can't Tame Her
1 ZIAN - Demon Inside

Sve cestitke organizatoru Stoletu i pobedniku Stefixu, ultra zanimljiva predstava. Pobednica Dua Lipa zasluzila i vise od mojih 8 poena.

Moji glasovi u finalu su:
12 Skylar Grey - Final Warning
10 Minelli - Peligrosa
8 Dua Lipa - Physical
7 Winona Oak - SHE
6 OLLIE - Get High
5 Empara Mi - WYGD
4 Cher Lloyd - One Drink Away
3 AIELLO - FINO ALL'ALBA (ti siento)
2 Zara Larsson - Can't Tame Her
1 ZIAN - Demon Inside
Da mi se nikad vise nisi obratila! Ni konstruktivno!

Stefix mi se ne oglašava na telefonski poziv jer je ko zna gde znam da pije negde, al vam garantujem da neće organizovati jer nije u mogućnosti. 😂

Hvala Destry na 12, Stefan na 10 i ostali na sitnije poene.

Listu od 10 zmija bojkotara necu da stavljam javno jer svi mozete sami da nadjete, ostavicu karmu da dodje po svoje nekad.
Samo da znaš da bi od mene dobio 12 i u PF i u F iako si mi skinuo pesmu 🩷

Ja sam malo smoren jer sam imao org u planove, ali moram biti veca osoba i da prepustim Boksiju.

Back