247. FSC - Eurovision Language Diversity

U kolko je priredba? Moram ic bastu pokosit pa da znam kad da krenem

Ja ne razumem Å”to sve mora da bude toliko striktno, neke stvari se okače čisto radi zabave i smeha, a opet su povezane sa FSC-om i izdanjem, ne mora sve Å”to nije striktno FSC da se označi kao "spam", a i taj "spam" je poprilično smanjen. Leto je, svi su aktivniji nego inače i time su i teme aktivnije i ima viÅ”e strana, ne vidim Å”to je to toliki problem, valjda smo ovde da bi se zabavili. Razumem potrebu da se spam smanji, ali ne mora se apsolutno sve protumačiti kao spam, neće pasti forum zbog slike Eve Ras.

Last edited:
Pa Bebi je na moru 😃

Imam očekivanja da ću proći, ali plaÅ”im se da ću se rozočarati ako se to pak ne desi xD

Ja ne razumem Å”to sve mora da bude toliko striktno, neke stvari se okače čisto radi zabave i smeha, a opet su povezane sa FSC-om i izdanjem, ne mora sve Å”to nije striktno FSC da se označi kao "spam", a i taj "spam" je poprilično smanjen. Leto je, svi su aktivniji nego inače i time su i teme aktivnije i ima viÅ”e strana, ne vidim Å”to je to toliki problem, valjda smo ovde da bi se zabavili. Razumem potrebu da se spam smanji, ali ne mora se apsolutno sve protumačiti kao spam, neće pasti forum zbog slike Eve Ras.

Zato Å”to eto tako počinje i onda ajde joÅ” jedna, pa joÅ” jedna i viÅ”e se ne zna stati. Evo baÅ” gledam, 241. FSC 40, sledeći već viÅ”e od duplo viÅ”e strana, ali ajde, ta sledeća dva izdanja da kažemo da su joÅ” imala i neku kvalitetniju diskusiju. Posle toga već se krenulo sa spamom preko mere.:)

Ivana pa i ovde je bilo kvalitetne diskusije, ja sam se trudio oko Pesama dana, pa su se mnogi nadovezivali, pa sam staviljao podsećanja na neka ranija FSC-a, pa Statistiku.... Osećam se kao Diplomski da sam spremao. :LOL:

Ja se izvinjavam ako bude malog kaÅ”njenja, jer mi YT ne dozvoljava viÅ”e da uploadujem za ovaj dan, tako da ćemo klipove iz drugog polufinala gledati na VImeu. (y)

Nisam ni pomenula da nije, ovde se slažem da je smanjena količina, ali radije bih da se spreči da ponovo izmakne kontroli sve. A to za pesmu dana i priče oko samih jezika sam ti i u naŔoj konverzaciji rekla da je odlično osmiŔljeno.

Zato Å”to eto tako počinje i onda ajde joÅ” jedna, pa joÅ” jedna i viÅ”e se ne zna stati. Evo baÅ” gledam, 241. FSC 40, sledeći već viÅ”e od duplo viÅ”e strana, ali ajde, ta sledeća dva izdanja da kažemo da su joÅ” imala i neku kvalitetniju diskusiju. Posle toga već se krenulo sa spamom preko mere.:)
Dobro. Kad sam se prijavio za FSC nisam znao da sam se prijavio za profesionalnu panel diskusiju pa je akcenat na nekakvom kvalitetu, univerziteti Ŕirom sveta bi nam verovatno pozavideli.

A dobro, taj FSC sam ja organizovao u sred ESC nedelje i uz to, u tom periodu su bile one dve tragedije u Srbiji. Tako da nikome nije bilo do previŔe pisanja. Ne bih taj FSC uzimao kao reper.
Mnogo je bolje kada se neŔto deŔava. Da, nekada se malo ode i u spam, ali tako je sa svakom konverzacijom. Za to i služe moderatori da opomenu kada se pretera, ali ne mora baŔ ni svaka Ŕala i gif da se sankcioniŔu.

Voleo bih dodam na ovo Å”to je Milan napisao da verujem da je svakom organizatoru drago kad vidi da mu je tema aktivna i da se ljudi zabavljaju, meni je iskreno to najveća nagrada kad organizujem, pored excel tabela naravno. Kad sam organizovao RockNRoll izdanje imao sam utisak da su se ljudi smorili jer se van ceremonija slabo pisalo, pa sam se i ja smorio. Na proÅ”lom mom izdanju sam se osećao skroz suprotno jer mi je tema bila aktivna te je i meni bilo dobro (sve do kraja, ali o tome nećemo viÅ”e xD). Pričam ovo u svoje ime, ali verujem da bi se i drugi koji su organizovali složili.

Meni ne smeta kada malo obogatimo sadrzaj pa ponekad ubacimo momente sa sefovima delegacija, to mi je uvek bilo zabavno (jbg ostalo od Srbovizije). Ali da se nekad ode u preteran spam gde deluje kao da se pise na silu - ode se, stvarno sam u par momenata imao takav utisak. Tako da razumem i moderatore i nas forumase - smrtnike.

Pa slažem se. Mnogo je bolji osećaj kad je aktivno. Barem kad organizujeÅ”. Ali mislim da mora postojati balans, jer kad se previÅ”e ode u off topic viÅ”e nije zabavno :D. Zato postoji tema off topic.

Da se ne ponavljam. Delim miÅ”ljenje sa Stoletom, i ne smeta mi da se toliko piÅ”e osim kad se baÅ” ode u off topic s temama koje veze nemaju s fscom. Nekad mi treba 30 ili 40 stranica unazad da se vratim da nađem komentare koji su neki ostavljali za pesme jer volim svaki da pročitam pažljivo. Pre to nije bio problem naći a na ovoj temi recimo to je posao od 10 minuta dok se ne setiÅ” na kojoj stranici su se pisali komentari :D

Back