247. FSC - Eurovision Language Diversity

Boxy koje zemlje su ostale "slobodne" i nisu izabrane/ poslate na kraju?
Azerbejdžan
Bosna
Hrvatska
Letonija
Mađarska
Malta
Maroko
Švajcarska
Švedska

nije ni Španija, ali ima Andoru kao kompenzaciju

Francuska i Italija se pojavljuju dva puta (Monako i San Marino džokeri)

Luxić, Hr, Portugal, BiH, Norveška, Švedska, Finska, Azerbajđan, Gruzija, Farska ostrva, Island,
napusti prostoriju

Azerbejdžan
Bosna
Hrvatska
Letonija
Mađarska
Malta
Maroko
Švajcarska
Švedska

nije ni Španija, ali ima Andoru kao kompenzaciju

Francuska i Italija se pojavljuju dva puta (Monako i San Marino džokeri)
+ fale Tunis, Egipat, Liban, Alžir, Libija i Jordan ali pretpostavljam da one nisu bile u opticaju. Članovi su ERU iako se nikada nisu takmičile.

lights yes GIF by Ultra Music Festival

I mi spremni da se skršimo. Osjećamo se azerski na ovom FSC-u. 🫠

Moram da priznam da mi je Boxijeva tema bila plan za neku organizaciju ukoliko bih ponovo pobedio ( što nije moguće) tako da mi je sada izvukao ideju iz rukava, ukoliko bih se nekada uhvatio organizacije morao bih da smislim nešto što nije bilo do sada..

Moram da priznam da mi je Boxijeva tema bila plan za neku organizaciju ukoliko bih ponovo pobedio ( što nije moguće) tako da mi je sada izvukao ideju iz rukava, ukoliko bih se nekada uhvatio organizacije morao bih da smislim nešto što nije bilo do sada..
Ryan Reynolds Reaction GIF

Ne razumem zasto da nam bude drago zbog Svedske, svakako bi pesma trebala biti na svedskom i ne bi bilo slicno nicemu sa esca

Pa da, na nju sam bila mislila kada sam napisala ono u zagradi da bi zavisilo ko izvuce zadatak, od toga da li bi bila interesantna jer bi morala da ide pesma na svedskom jeziku.

Pa da, na nju sam bila mislila kada sam napisala ono u zagradi da bi zavisilo ko izvuce zadatak, od toga da li bi bila interesantna jer bi morala da ide pesma na svedskom jeziku.
Istina, kao što rekoh, skandi zemlje nisu toliko jake na maternjem koliko kidaju na engleskom, tako da mi odsustvo Švedske non-event.

Back