247. FSC - Eurovision Language Diversity

(Loši) komentari za moju pesmu potpuno očekivani, mada sam ja i dalje presrećan izborom pesme u odnosu na zadatak. 🧚‍♂️

Ovog puta ne ostavljam komentare/ocene, ali moram da priznam da su me, uz par drugih favorita, najprijatnije iznenadile pesme na skoro svim slovenskim jezicima. 👏

Ja neću spamovati uši više pesmama, ali zato sutra kad počne smena...

Golden Girls Dancing GIF by TV Land

Mi smo kovertirali i poslali svoje glasove. Međutim, desio se incident - specijalno oformljeno stručni žiri koji je trebao glasati po naputcima šefice delegacije bezobrazno je odlučio glasati na svoju ruku mimo uputa, zbog čega je šefica morala uzeti stvar u svoje ruke kako krivi glasovi ne bi dospjeli u Boxyland 💀 Srećom, na kraju je sve dobro završilo 🙏

FE00FED3-136D-45C1-93DE-5DD9ED0A4805.gif

Mi smo kovertirali i poslali svoje glasove. Međutim, desio se incident - specijalno oformljeno stručni žiri koji je trebao glasati po naputcima šefice delegacije bezobrazno je odlučio glasati na svoju ruku mimo uputa, zbog čega je šefica morala uzeti stvar u svoje ruke kako krivi glasovi ne bi dospjeli u Boxyland 💀 Srećom, na kraju je sve dobro završilo 🙏

View attachment 8953
Auuu, biti će posla za inspektoricu i sutra, vidim ja.. Pa dobro.. Što se mora, nije teško.. 🤑🤑🤑

Je l' ovo nešto na moj račun?
Nije xD ti si poslednja osoba koju bih prozvao na bilo koji način

To je na račun priča sa prošlih izdanja da su pesme ispadale zbog hajpa, favorizovanja i sl.

Nije xD ti si poslednja osoba koju bih prozvao na bilo koji način

To je na račun priča sa prošlih izdanja da su pesme ispadale zbog hajpa, favorizovanja i sl.
Da, ali i sad pominjete neki hajp pesme o kojoj je nas troje reklo nešto afirmativno, pa ono, nije mi jasno. Ne baratam terminologijom izgleda.

Da, ali i sad pominjete neki hajp pesme o kojoj je nas troje reklo nešto afirmativno, pa ono, nije mi jasno. Ne baratam terminologijom izgleda.
Ja sam pročitao komentar o hajpu za tu pesmu ovde danas, na to sam se samo nadovezao, ništa loše nisam mislio.

Jbt ja moram da oladim od ovoga malo stvarno, počinjem da mislim da mi je inspektorka Lili uzela rešenje na poslu.. Ovo postaje scary.. 😬😬😷

Jao pa to je Anna Oxa, predstavnica Bebilenda kad je bilo italijansko izdanje. Bože, niko iz delegacije vas nije prepoznao.

Jbt ja moram da oladim od ovoga malo stvarno, počinjem da mislim da mi je inspektorka Lili uzela rešenje na poslu.. Ovo postaje scary.. 😬😬😷

Sve je moguće, ništa se ne zna.:D

Inspektorki zabrana prilaska FSC-u ili čak deportacija iz Boksilenda, molim vas 😭
Pamtiće se Boksilend po inspektorki, i prepričavati za par godina, neće sigurno po turskoj pesmi, živ mi bio.. 🙃
------------
Laku noć!!!!

Pamtićemo mi ovaj Boksilend još dugo sigurno.

Skandali, upozorenja, inspektorka, Bebe, jedan fizički nasrtaj, dve ranjene osobe, jedna izbačena, kuća uništena... 🤣

Back