247. FSC - Eurovision Language Diversity

Ja se toga ne secam da je tako bilo, mozda je to bilo samo na kraju prijava?

Ja se sećam, Kipar mi je bio drugi izbor, ali ne mogu da se setim šta sam želela prvobitno (nije Grčka, ova pesma je bila neki moj početak slušanja grčke muzike i drago mi je što je uspela da zauzme TOP10 u finalu), mislila sam da je Španija, ali nju niko nije ni tražio, sećam se i da smo bili šokirani, kao i za Norvešku.

6URpXDt.gif

Ovaj vikend počinjemo sa mojom omiljenom pobedničkom ESC pesmom prethodne decenije. Znam da se mnogi neće složiti. :confused: Ruku na srce, na engleskom mi mnogo bolje zvuči ali u skladu sa temom slušamo live verziju na nemačkom.

I meni je najbolji pobednik od 2008. godine. Mogu reci ubedljiv. Na stranu sto mi je on ovako povremeno antipatican.
Ipak je na engleskom mnogo bolje.

Je li se neka od delegacija zvanicno povukla iz bilo kog razloga (nezadovoljstvo, finansijski problemi, zbog LGBT ili lokalnog izbora...)? 😁

Jedna delegacija je nakon dobijenog zadatka bila izričita da ne želi ni da traži pesmu. Dosta sam iznenađen reakcijama; mada ja slabo poznajem afinitete forumaša - prilično budem iznenađen reakcijom, i uvek kada viidim da je neko razočaran jedan delić mog nežnog srca se slomi. :(

Ma šta da tražim, ovde mi ni Bebi ne bi mogao pomoći sa svojom rumunskom magijom

Koju li je zemlju taj dobio, da mi je znati.. 🤔

Pa ja bih poslao nešto nakon dodeljeneg zadatka, vala pa da mi je samo Lazaretina u opticaju... 😌

Ne mogu reci da nisam zadovoljan, ali sam prizeljkivao jednu drzavu za koju se ne bi skoro niko otimao za nju.

Isto. Kad sam ja organizovao 174. FSC imali smo temu kao ova, samo smo tada sami birali države. Ja sam sam izabrao Albaniju.
I bio poslednji 💀

Kad sam ja za Moldaviju slao Mariana Suru - Floare de malin?

Nemoguće, uvek se odazovemo pozivu. Niste nas zvali na žurku.

Back