247. FSC - Eurovision Language Diversity

Odlicne pesme: 21, 18, 17, 16, 13, 12, 11, 10, 9, 7, 6, 5 i 2. Cak 3 odlicne pesme bi ostale bez poena ili bi dobila neke sitne.
Veoma dobre: 22, 14, 8, 5, 4 i 3.

Voljni smo da pomognemo, iako ne poznajemo dovoljno muzički ukus vaše napredne civilizacije. :alien:

OBAVEŠTENJE:

Moram samo da pojasnim da se rok za prijavu pesama završava 15. 8. u 23:59h i da se izvinim ako sam nekoga doveo u zabludu koristeći termin "ponoć". Prema pravilniku prijave mogu da traju 5 ili 6 dana. Dakle od četvrtka 10. 8. u 12:00 do petka 11.8. je prvi dan prijava, do 12 drugi, 13, treći, 14, četvrti i peti dan prijava je 15. 8, utorak. Znači tačno 5 i po dana. Stavio sam eto 23:59 jer će mi trebati vremena da ostavim da se neki klipovi izrenderuju tokom noći. Svakako ću se potruditi i da manifestacija bude u sredu 16. 8. bude što je moguće ranije, a imam isplanirane i neki već pripremljen program tako da neće biti dosadno. Još jednom se izvinjavam, da ne bi neko pomisliio da sad na kvarno produžavam rok, ja ću u utorak biti i odsutan tokom prve polovine dana tako da nikako ne bih stigao. Hvala na razumevanju. :(

@Anhel @Bebi @Choda @cinque @Destry94 @Djole89 @DoctorWho @dodo @dracarys @Endrega @etica @EvilSmile @Filhy @Ivana @Leo Cezar @Liberta @Majsta94 @Mala @Marko @Micky @MilanB @Milos-S @Mrm @Niko @NSTS @Petar @Pokahontas @Regulus @Replay @Ro @Shum@Stefan28 @Stefix @Stole @Storm @Tetsujin @Tinte@Vax'ildan @whisky @zeleni

Last edited:
Ja sam razmišljao da preskočim izdanje, nemam pesmu za koju mogu da kažem da mi se sviđa 100% ali neću zbog Boksija, šaljem pesmu danas verovatno pa kako god da prođe.

Ja kad bih tražio pesmu koja mi se sviđa 100%, teško da bih nalazio. To bude par pesama u 5 godina :D Na FSC šampionatu u dosadašnjem toku, nijednu pesmu nisam ocenio sa 10, mislim ni sa 9.

Pa ja sam do sad uvek slao nešto za šta mogu da kažem da mi se 100% sviđa i iza čega mogu da stanem. Možda sam jednom do sad poslao pesmu za koju nisam bio siguran, ali mi se vremenom svidela, možda tako bude i sad 😀

6URpXDt.gif

Današnja pesma dana je jedan od retkih švedskih entrija koje baš volim. Karola, ali sa pesmom iz 2006. Slušamo verziju sa Melodivestivalena (kakav je ovo stage pitam? 😯 Beovizija 2005 imala 10 puta bolji scenu - po mom skromnom mišljenju najbolju na našim izborima). Švedska nakon ukidanja language rule-a 1999. nikada nije poslala pesmu na švedskom (jesu Finci 2012); jedino je u pesmi iz 2009. bilo delova na francuskom.

Au, Miloše, ti imaš neke visoke kriterijume u muzici onda. Mislim da odavno nisam poslao nešto što mi se ne sviđa 100%.
Pa možda samo drugačije gledam na to. Sve što bih ocenio na skali od 1 do 10 ocenom 5 ili većom mogu da kažem da mi je ok, da mi se sviđa, da volim itd, ali da mi bude fantastična to malo teže. Sa druge strane ima onih kojima se sve i svašta izuzetno dopada. Ponekad je i stvar trenutka.

Prijavih se, neočekivano sam našao nešto veoma dobro i što je najvažnije, potpuno odgovara mom senzibilitetu. :) Kako prođe-prođe, ne opterećujem se plasmanom ni najmanje.

Današnja pesma dana je jedan od retkih švedskih entrija koje baš volim. Karola, ali sa pesmom iz 2006. Slušamo verziju sa Melodivestivalena (kakav je ovo stage pitam? 😯Beovizija 2005 imala 10 puta bolji scenu - po mom skromnom mišljenju najbolju na našim izborima). Švedska nakon ukidanja language rule-a 1999. nikada nije poslala pesmu na švedskom (jesu Finci 2012); jedino je u pesmi iz 2009. bilo delova na francuskom.

Tek sam sada gledajući binu shvatio da je Velvet bila te godine sa Mi Amore. Live joj je bio meh, ali pesmu obožavam. 💙

Back