247. FSC - Eurovision Language Diversity

Kako ja kad sam se vratio niko nije pomislio da je to lažni Bebi, nikad nisam bio u tim teorijama zavere.

Champions i Colors na istom izdanju, what a time to be alive

Kako ja kad sam se vratio niko nije pomislio da je to lažni Bebi, nikad nisam bio u tim teorijama zavere.
Ne znam tačno zašto, ali bilo mi je presmešno kada je na 223. FSC posle tvojih komentara na pesme zeleni rekao da si ''forumski kostur iz ormara''. Pritom si tada na profilu valjda imao neku androgiranu sliku Bebi Dol, pa je bilo još zabavnije. 😂

@Pokahontas uđi na temu VS - neće ti biti dobro od banera koliko su brutalni. Nadam se da će mi Stole dati dozvolu da napravim od njh, kad budem imao vremena rekapitulaciju sa tog izadanja, samo je malo problem što su optimizovani za mobilni pre nego ovaj 16:9 prikaz.

Taj Diznilend moj kojim bi ti plovio
Nije za jednu noć

@Pokahontas uđi na temu VS - neće ti biti dobro od banera. Nadam se da će mi Stole dati dozvolu da napravim od njh, kad budem imao vremena rekapitulaciju sa tog izadanja, samo je malo problem što su optimizovani za mobilni pre nego ovaj 16:9 prikaz.
Naravno da mozes :D

Smorila Kineskinja opasno, ali tad je stvarno bila banger.

Petre kako smo rekli, pošto ti ovde najbolje smišljaš zvanične nazive: priredba, manifestacija?

Ne znam tačno zašto, ali bilo mi je presmešno kada je na 223. FSC posle tvojih komentara na pesme zeleni rekao da si ''forumski kostur iz ormara''. Pritom si tada na profilu valjda imao neku androgiranu sliku Bebi Dol, pa je bilo još zabavnije. 😂
Zeleni je uvek bio inspirativan povodom mog bivstvovanja na forumu. :ROFLMAO:

Back