247. FSC - Eurovision Language Diversity

Jedna boja ima svega 1 prijavu. Samo ću to reći. Ako kažem koja najbolje stoji - onda će neko da lajkuje i odaće se u kojoj je grupi. Zorica me gleda. :confused:

Jedna boja ima svega 1 prijavu. Samo ću to reći. Ako kažem koja najbolje stoji - onda će neko da lajkuje i odaće se u kojoj je grupi. Zorica me gleda. :confused:
cenim da je crvena ili svetloplava, ali nemoj da odaješ svakako

Verovatno imate hiljadu pitanja - da li je neko izvukao Srbiju? Hoće li prijaviti možda Karleušu? :LOL:

Fun Fact: da nije bilo 2. Svjetskog rata ne bi bilo ni eurovizije

Prihvaćena prijava 😍 izletela mi je pesma za koju nikada ne bih rekao da šaljem alii... kupila me je na prvu. Drugačije od svega što sam slao do sada definitivno, radujem se 😊

Drago mi je da nisam prvo veče poslao pesmu koju sam planirao, već sačekao par dana, jer mi je večeras na Spotifaju sasvim neočekivano naletela bomba od pesme koja je baš na jeziku koji mi je dodeljen 😍 Oduševio sam se na prvo slušanje i od tada je odslušao 15-ak puta.

Vrlo je rizičan izbor, ali mi je najbitnije što se u potpunosti uklapa u vrstu muzike koju inače slušam, te ne moram da pravim bilo kakav kompromis zbog jezika/ zadatka koji mi je dodeljen. Kako god ispadne, serviram vam nešto drugačije na ovom izdanju 😇

Last edited:
Sada ispade da su svi dobili teske drzave za zadatak 🤭 Sva sreca pa sam ja dobio bas ono sto sam ocekivao 🤪

Blago tebi Majki. Ne znas onda sto je zezanje sa nekim xy jezikom xy drzave

Sada ispade da su svi dobili teske drzave za zadatak 🤭 Sva sreca pa sam ja dobio bas ono sto sam ocekivao 🤪
weigh in ufc 205 GIF

6URpXDt.gif

Evo nas pretposlednjeg dana prijava. Nadam se da uživate tražeći pesme. :giggle: Danas slušamo pesmu koja je jedno od mojih velikih razočarenja i za koju mislim da je imala potencijala za mnogo bolji plasman, ali je nastupom i nakom milion revampova toliko degradirana da je na kraju sve ispalo totalna smejurija. Slušamo pesmu iz Belorusije, zemlje koja je samo jednom pevala na beloruskom, 2017 (zauzevši 17. mesto u finalu); i 2020. bi najverovatnije - da nije otkazano takmičenje. 2021 su poslali pesmu na ruskom ali su diskvalifikvani. Od 16 učešća - 15 na engleskom. Loše!

Dakle, dame i gospodo Alekseev i Navsegda.

Back