247. FSC - Eurovision Language Diversity

Nije baš samo tako,pre toga treba da pročita pravila, barem ono osnovno i da se javi Milosu-S i meni da potvrdimo da li može debitovati. Mada, i ovo što Marko i Petar kažu, ne morate vijati ljude okolo da učestvuju. Oni koji žele, to će sami uraditi.

@Zoki

Pošalji @Boxy u privatnu poruku neki od ovih brojeva 1, 9, 22, 23, 39, 42, 49 i 50.

iza svakog od njih krije se po jedna država, a onu koju dobiješ iz nje šalješ jednu pesmu po izboru (i mora biti na jednom od zvaničnih jezika te države)

Nakon toga sediš, čekaš i uživaš uz hrišćansku kaficu

Nije baš samo tako,pre toga treba da pročita pravila, barem ono osnovno i da se javi Milosu-S i meni da potvrdimo da li može debitovati. Mada, i ovo što Marko i Petar kažu, ne morate vijati ljude okolo da učestvuju. Oni koji žele, to će sami uraditi.
A da, to naravno

Na nama je da predočimo šta postoji, a na njemu da odluči

Ne bih ni ja znao za FSC da nije neko random spomenuo u četu za PZE

Uskoro će biti objavljena i satnica sutrašnjeg programa. Glasajte i za Šampionat, ne čekajte poslednji čas, da bi i Milan mogao da se uklopi. Stay tuned...

@Zoki

Pošalji @Boxy u privatnu poruku neki od ovih brojeva 1, 9, 22, 23, 39, 42, 49 i 50.

iza svakog od njih krije se po jedna država, a onu koju dobiješ iz nje šalješ jednu pesmu po izboru (i mora biti na jednom od zvaničnih jezika te države)

Nakon toga sediš, čekaš i uživaš uz hrišćansku kaficu
moze bilo koja pesma ili samo sa ESC

Mogli bi dok traje glasanje za pf i f, igrat ssf fsc 247 edition

Pa objasni mu o čemu je reč i kako funkcioniše igra. Tagovali ste ga i ovde i na SSF, čovek verovatno ne zna šta ga je snašlo 😁
A ne ne, ja sam mu slao čak i privatnu poruku sa uputstvima za SSF i nisam dobio ni lajk!

Back