247. FSC - Eurovision Language Diversity

Aaaaaaaa!
Znao sam da će nam inspektorka ipak smestiti! :mad:

850761_ljiljana-stevanovic-lili_ls-s.jpg
Sad je sve jasno...

• Love
Reactions: Mrm
Stejdž spreman za večeras.

W9Rssf.gif

Samo da niko ne završi u zatvoru do tada!

• Haha
Reactions: Mrm
Ako ne opelješimo radnje u Via Boxy ulici, ne brini, svi ćemo biti tu... 😌😂

Jao, sad glavni grad Boksilenda zamišljam kao Beč! Mala kao kod kuće!

Uz malo zakašnjenje stiže i šefica naše delegacije. Vidno raspoložena Tea nam je potvrdila da je jako zadovolja scenom i vizualnim efektima koje nam je do sada prikazao Boxyland.
Na ovaj FSC smo se prijavili poslednjeg dana zato što smo želeli da pesma sa kojoj učestvujemo bude 100% pogođen naš muzički ukus. Kvalitet na prvom mestu, ali na to ste od nas i navikli. Uspeli smo u tome. Rezultat je u drugom planu.

Sve vesti dana na temu : Tea Tairović | Espreso

Jao, sad glavni grad Boksilenda zamišljam kao Beč! Mala kao kod kuće!
A dobro. onda ćemo da idemo u Boxndorf (Parndorf) da malo "leva ruka, desni džep".... :devilish: 🤫

Baš na fali Srbovizija čim se delegiramo delegacijama delegacijski.

Uz malo zakašnjenje stiže i šefica naše delegacije. Vidno raspoložena Tea nam je potvrdila da je jako zadovolja scenom i vizualnim efektima koje nam je do sada prikazao Boxyland.
Na ovaj FSC smo se prijavili poslednjeg dana zato što smo želeli da pesma sa kojoj učestvujemo bude 100% pogođen naš muzički ukus. Kvalitet na prvom mestu, ali na to ste od nas i navikli. Uspeli smo u tome. Rezultat je u drugom planu.

Sve vesti dana na temu : Tea Tairović | Espreso
Stigla THE šefica!

Šefica delegacije bi volela da se ispita i stavlja na dnevni red tačku u kojoj bi se utvrdilo da li se pesma koju izvodi CG izvođač. zaista izvodi na crnogorskom jeziku! 😌

Sandra_Bozic_foto_printscreen_530x940

Nakon odslušanih pesama, mogu da konstatujem da su me po prvi put ovi spotifaj isečci "prevarili". Neke pesme koje su mi bile brutalne na isečcima su toliko meh/dosadne kada se posluša cela pesma, i obrnuto- one koje nisu obećavale su sasvim pristojne xD

Da, da, a onaj što recituje na početku, mi zvuči kao srpski! Molim hitno vanredno zasedanje!

1667938650-6d6eae10-35b3-404e-bb20-b7c81f03f5a3.jpg

UMIREM. Početak jeste na ekavici.

Sama si
nekad Beograd ceo tebe je hteo
tuzna si, od boljih jos bolji
svaki drugi, po volji

Pa, neka si
tad ti se htelo
sad zivot ceo
zivis u proslosti

Ali pošto kaže "nitko", to nije ni crnogorski:

Kasno je