247. FSC - Eurovision Language Diversity

Rekap prvog polufnala je nekoliko stranica ranije a drugog se još uvek renderuje... :D

@Petar

Last edited:
Ne brini @Filhy izvukao se organizator u poslednjem momentu, poslao je cak i poljubac delegaciji...

Ali Lili je malo tuzna, bas je bila gladna nekog skandala uzivo...inspektorski posao je mnogo monoton, dosadan..

2332401_lili-stevanovic_ls.jpg

Moglo bi malo da se smanji pisanje postova koji sadrže slike i gifove koji nisu primarna tema izdanja. Dešava se da, i ono što je bitno (tipa rekapitulacija) bude toliko zatrpano da se ljudi ni ne trude da traže među masom strana i postova, a mogu misliti tek kako je onima koji nisu dnevno prisutni, već dođu čisto da vide o čemu se pisalo i nađu informacije koje im trebaju.

Molim vas da se uzdržite od nepotrebnih komentara i sličica, gif-ova, jer bolje tako nego da se posle zatvara forum dok se ne obriše na hiljade spam komentara. To guši diskusiju, i zatrpava bazu podataka, a nemamo neograničene resurse, te bi to trebalo imati u vidu.

Moglo bi malo da se smanji pisanje postova koji sadrže slike i gifove koji nisu primarna tema izdanja. Dešava se da, i ono što je bitno (tipa rekapitulacija) bude toliko zatrpano da se ljudi ni ne trude da traže među masom strana i postova, a mogu misliti tek kako je onima koji nisu dnevno prisutni, već dođu čisto da vide o čemu se pisalo i nađu informacije koje im trebaju.
neka prioritetne stvari budu na prvoj strani

Glasala sam u mom polufinalu 247.FSC-a.
Pomesana su mi osecanja, menjala sam glasove sad ovako, sad onako, pesma sa 12 poena je izabrana na osnovu trenutnih emocija.

Izvinjavamo se što ste čekali objavu rekapitulacije drugog pofinala; imali smo problema sa gruzijskom delegacijom koja nakon što je bila nezadovoljna izrađenim banerom, insistirala da se promo fotke koje je poslala na naš zahtev ipak nađu u rekapu. Ne radi se ni o kakvom eksplicitnom sadržaju, jednostavno kreativni tim je smatrao da fotografije sa dating sajtova ne odgovaraju po svom kvalitetu (rezoluciji i sl.) da bi se koristile kao zvanični promo materijal. (Ovo je naravno šala da ne pomisli neko da sam ozbiljan - pošiljalac i ja smo se slatko smejali ovome). :)

@Pokahontas staviću rekapitulacije u 3. post - samo sam hteo malo radi #hajp-a da ih postepeno objavljujem kao kada na ESC kanalu svako malo tako nešto objave tokom trajanja Evrovizije. ;)

Dakle:

U4wWI22.gif

1BfifiT.gif

Ovaj klip je na YT delimično blokiran, tako da sam ga nakon što sam ga uploadovao, i YT odradio svoju kompresiju, ponovo skinuo i okačio na Vimeo, jer tamo postoji ograničenje veličine fajla koji može da se uploaduje - za free korisnike. Staviću i link do YT da vidite kako izgleda u Full HD rezoluciji.

Last edited:
Još nisam glasao, a i ne znam kako ću .. top poene i ove kao malo veće imam, ali za ocene od 1-4 bore se 7/8 pesama koje su isto dobre .. strah me je i za svoju pesmu, jer je lepa, a i želim u finale 🤣🤣

Back