247. FSC - Eurovision Language Diversity

Inače prezentacija glasova u finalu će zavisiti od toga kolika će biti razlika između prvoplasirane i drugoplasirane pesme - Stefan je imao problem kad je krenuo jednu varijantu pa shvatio da će se već mnogo pre nego se prezentuju svi glasovi pobednik biti poznat, pa menjao sve u poslednji čas. Baš mi ga je bilo žao... Duša... :( Ako se i ovde to bude desilo forumaši će biti podeljeni u dve grupe kao na mom prethodnom FSC-u, ali ne na finaliste i nekvalifikante, nego one koji su prisustvovali Slušamo i ostale forumaše.

Last edited:
Inače prezentacija glasova u finalu će zavisiti od toga kolika će biti razlika između prvoplasirane i drugoplasirane pesme - Stefan je imao problem kad je krenuo jednu varijantu pa shvatio da će se već mnogo pre nego se prezentuju svi glasovi pobednik biti poznat, pa menjao sve u poslednji čas. Baš mi ga je bilo žao... Duša... :( Ako se i ovde to bude desilo forumaši će biti podeljeni u dve grupe kao na mom prethodnom FSC-u, ali ne na finaliste i nekvalifikante, nego na zmijarnik (oni koji su prisustvovali Slušamo) i ostale forumaše.
Zato ja kad sam video da Popular Monster je pobedio sa 50 poena razlike, a "nastupali" među poslednjima rešio sam da idem redom po tom redosledu da objavljujem poene dok ne stignem do njih. Uvek može da se smisli način da bude napeto. :D

Ja sam imala sličnu situaciju na prvoj organizaciji sa "Happy", mada se razlika krenula formirati u drugoj polovini glasanja, dok je u početku bila potpuno zanimljiva situacija. :D

Imao je Leo i tri vezane, čini mi se, mada je bilo na prelasku iz godine u godinu, od čuvenog Djudjinog kafea koji je bio poslednji u godini i onda još prva dva u novoj.

Ne sećam se ni ko je pobedio u Djudjinom kafeu, sećam se samo da su one folkerke bile u top 5 i da je cela organizacija bila najluđa atmosfera. :D

Osetio sam da ćeš biti ponosan na jedinu pobedu San Marina igde u svetu! Treba im poslati mejl da imaju pobedu na forumu, možda nam udele pozivnice da idemo na nacionalno finale. :LOL:
🤩😍❤️ Uh kako bi to bilo.. Goreo bi San Marino, gorela bi Dogana.. Štoskaže i krava i štala.. 😂

Inače prezentacija glasova u finalu će zavisiti od toga kolika će biti razlika između prvoplasirane i drugoplasirane pesme - Stefan je imao problem kad je krenuo jednu varijantu pa shvatio da će se već mnogo pre nego se prezentuju svi glasovi pobednik biti poznat, pa menjao sve u poslednji čas. Baš mi ga je bilo žao... Duša... :( Ako se i ovde to bude desilo forumaši će biti podeljeni u dve grupe kao na mom prethodnom FSC-u, ali ne na finaliste i nekvalifikante, nego one koji su prisustvovali Slušamo i ostale forumaše.
I ja sam na prethodnom izdanju odustao jer sam primetio da se Dua polako odlepljuje od ostalih pa sam smodlucio da druga polovina bude zbirna iako je prvobitna zamisao bila da budu svi forumasi pojedinacno. Zato i na banerima iznad nicka forumasa bise XX/42 umesto 21 😂

E ovo što se tiče naziva tih banera - i o tome treba voditi računa jer kad se mišem zaustavi preko slike prikaže se zapravo kako je fajl imenovan što kasnije ne može da se menja. Ja sam se praveći onaj intro baš mučio, i bilo je jedno 15 različitih klipova (da se uskladi ritam muzike i slike, i te klipove sam od besa bio imenovao nazivima tipa "zavšrni klip" "završni klip 1" "valjda više sređeni finalni" "završni klip više u k****!" :LOL: Sva sreća pa je na YT drugačije, tj. možeš da preimenuješ kasnije taj naziv klipa, ali pravi naziv fajla zauvek ostane tamo pored klipa - u okviru YT studija - Detalji videa:

C5u35BQ.png

aj svako napiše % koliko misli da su šanse da prođe u finale, ali onako iskreno iz srca

evo ja krećem, 40%
Meni je jako žao što nisam mogao da se pridružim glasanju u Miss/Mister ali se nadam da će postati redovno od sledećeg izdanja 💙

Što se tiče pitanja 25% i ovaj put sam ozbiljan ,totalno sam nezadovoljan pesmom.

Back