247. FSC - Eurovision Language Diversity

Ah kamo sreće da sam ja oko crte.... :( (Ovo može i da bude lažno prenemaganje organizatora, imajte to u vidu :D).

Last edited:
Znači istina je. Zadnji sam u pf-u. Čak je i mala bili čiku imala više bodova nego što ću imati sad. :(

@zeleni, na sebe sam mislio apropo crte, sad sam ispravio

Kako kaže napoznatija krilatica u sportu: "Nije važno pobediti, važno je učestvovati!"

Ovo sam skoro slučajno saznao:
Najpoznatija krilatica u sportu – nije važno pobediti, važno je učestvovati – koja se po navici pripisuje osnivaču modernih olimpijskih igara baronu Pjeru de Kubertenu (1863-1937), nije se rodila u njegovoj glavi. Već ju je čuo u Katedrali svetog Pavla, za vreme Četvrtih olimpijskih igara 1908. godine.

https://www.politika.rs/sr/clanak/2...dilo-nije-vazno-pobediti-vazno-je-ucestvovati)

Ili što bi rekla Duška :love:- to je ona priča kako nas je muzika ujedinila, svi smo pobednici...

Imaćemo i kladionicu. Zamolio sam Poky-ja da odradi i ovo. Kako su sva ona rešenja - online upitnici koji su korišćenji dok su bili free - više nedostupni, Poky će primati vaše prognoze, dakle ne glasove, nego kako mislite da će se plasirati pesme, tj, koje prolaze u finale. Jeste da će ovo biti još jedan atak na DM, ali ja sa mnogim forumašima ćaskam samo tako i ne smeta mi. Rezultati tj, prognoze će biti objavljene na dan priredbe, kad svi budu glasali. Misllim da nema potreba sa ChatGPT kladionicom, jer ChatGPT nema u bazi podatke iz naše tabele, već o popularnosti pesama generalno u svetu, ali može i to, nije problem. Neće biti spama, jer se Poky neće oglašavati povodom kladionice, tipa kako stoje stvari - jer bi to storilo konfuziju sa hintovima koje ja pokušavam da dajem. O svemu detaljnije, moj naslednik po entuzijazmu za FSC, mr Pokahontas!

Last edited:
Tačno kako je Boksi rekao, u DM šaljete 10 pesama iz prvog i 11 iz drugog KOJE MISLITE da će proći, a ne po vašem ukusu.

Nakon toga će biti obračunato koliko puta je svaka pesma upala u finaliste i prekosutra nekoliko sati pre priredbe će biti objavljeni rezultati ankete (u random rasporedu)

Last edited:
Tačno kako je Boksi rekao, u DM šaljete 10 pesama iz prvog i 11 iz drugog KOJE MISLITE da će proći, a ne po vašem ukusu.

Nakon toga će biti obračunato koliko puta je svaka pesma upala u finaliste i prekosutra nekoliko sati pre priredbe će biti objavljeni rezultati ankete (u random rasporedu)
Rezultati ankete biće objavljeni pola sata nakon završetka glasanja u polufinalima

glasanje počinje SADA!

Ja stvarno više ne mogu da DM-ujem svakog dana ovde.

I da, ChatGPT uzima u obzir i da glasaju fanovi Evrovizije i još neke parametre, nije samo popularnost haha

Isto 😭 ali Boxy samo pokušava da nam ubrza vreme do rezultata tako da ću ispoštovati. 🙏.

Za Mis i Mistera stvarno nisam bio u mogućnosti juče da glasam :/

Da ne mora da se pokusava da se ubrza vreme moglo bi se promeniti pravilo da glasanje traje 6-7 dana od dana prezentacije pesama, a ne 6-7 dana od pocetka glasanja (90% izdanja te dve stvari su u razlican dan)

Ja mislim da nikakvo pravilo nisam prekršio što se tiče rokova, ovo je ionako moja poslednja organizacija, tako da, Niko, parafraziraću tebe sa tvoje poslednje organizacije kad su se nešto bunili forumaši - proćiće i ovo izdanje. (y)

Nisam rekao da si prekrsio pravilo, ne razumem zasto sve shvatas toliko licno. Dao sam predlog samo za promenu pravila jer smatram da su 8 dana od priredbe do priredbe mnogo, to nema nikakve veze sa tobom, ti si postavljao rokove prema pravila.

Ne nimalo lično, naprotiv, samo se predlozi ne postavljaju u temi. Postoji tema koja se tiče pravilnika, Uostalom ovde ima neka hijerarhija,, ne može samo tako da se malo malo pa nešto predlaže.

Nadovezao sam se na trenutni razgovor, a ovaj drugi deo necu da komentarisem.

Back