2 puta Bugarska i jednom Monako... dijametralno suprotne pesme, kao i moj muzički ukus. Neću potvrđivati da li ste u pravu ili ne, ali svakako obe pesme su super.
I mene je nemoguće pogoditi. A nisam baš nešto ni zadovoljan sa kojim pesmama ste me povezivali. Kao što rekoste, nije zahvalno pogađati ovako kada smo dobili zemlje kao zadatke jer zemlja lako povuče čoveka na pogrešnu stranu, tako da je Stole sa pet pogodaka odličan.
Ja se ne usuđujem da pokušavam kad već Poky nije a ta pesma mi je bila 100% on. Još mi ima neke elemente remiksa Plitkog potoka.
Meni Micky ne deluje kao uopšte s kojim su ga svi povezali. Možda je procurelo nešto što ja nisam primetio, ali ta pesma me mnogo više asocira recimo na Marka (ali je on napisao da ga je nemoguće pogoditi tako da nije ni on).
Što se mog plasmana tiče, definitivno (još jednom) nema ništa od upisa na LU. Nadam se da makar ne budem u bottom 3, ako je ikako moguće. Komentari i ocene je neverovatno da su maltene svi srednji. Nema nijednog dobrog, ali i nijednog lošeg. Srednje, srednje dobre i srednje loše ocene su 100% zastupljene.
Ja sam se pomirio već unaprijed da ću biti u bottom 3, al' samo da ne budem zadnji. To još nikad nisam bio i ne želim si tu moralnu mrlju na, doduše, već poljuljanoj FSC reputaciji
Evo za Nika, nastup Marine Perazić, kad je stvarno bila ribetina, negde u Makedoniji, na stadionu, neki folkloraši je gledaju... njeno skakutanje mi je ponekad baš cringe.
Savez ispalih pjesama Kumove slame odlučio je izabrati ambasadora u obliku ljudske jedinke koja će Alienlandu birati pjesme za ovo prestizno natjecanje i dovesti nas do trece pobjede.
Savez ispalih pjesama Kumove slame odlučio je izabrati ambasadora u obliku ljudske jedinke koja će Alienlandu birati pjesme za ovo prestizno natjecanje i dovesti nas do trece pobjede.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.