247. FSC - Eurovision Language Diversity

giphy.gif

the-motans.jpg

Mislim da nisam izneverio 🇲🇩 i MilanaB! 😭 Pesmu sam otkrio istraživanjem kad sam dobio zadatak, bilo ih je nekoliko u igri, ali sam izabrao nešto što ne zvuči kao pesme koje često šaljem. Videćemo da li se isplatilo.

Ja kada sam dobio zadatak, naravno da sam se salio da sam ubo bas ono sto zelim 🤣
Kad mi Boxy poslao sta sam izvukao i napisao da pesma mora da bude na katalonskom, zamalo me slog strefio 😅
Poceo sam da istrazujem i nalazio sve neke pesme kao da su iz 19 veka, veoma lose produkcije, ali na kraju sam uspeo i cak sam i zavoleo ovu pesmu, jer je vesela i pozitivna.
Izuzetno mi je drago da su se nasli u finalu! 🤗

jel prihvataš organizaciju?

Stopiralo se juce glasanje za Srbiju tako da ne moram :D Salu na stranu prihvatio bi posto sam svakako planirao uskoro mada mi je danas tenzican dan posto putujem nazad za 30 minuta plus sav gorim. Tako da izgleda najbolje da ja ne pobedim.

Joooj, ja sam svaki, ali doslovno svaki mogući post o najavi bugarske/chalga teme lobanjao, čim neko pomene. Dođe nova tema i prvi put dobijem broj koji želim i zadatak bude baš Bugarska lol. To mi je bio jasan znak da je karma došla po svoje i onda sam odradio jedan androgirani pristup zadatku i pronašao ovu neotesanu lujkicu Dionu.

Vidim da je @Endrega u komentarima blagosiljao pesmu i meni je to sasvim dovoljno. ☝️

Paa ram pa pam param, pararam paramparam!

Disco verzija pa sad koja više valja ne znam, glasovi će presuditi.

Back