247. FSC - Eurovision Language Diversity

Bome meni su vaše reakcije na Zviada bile odlične, obzirom na to kako sam se osećao kad mi je Boxy napisao GRUZIJA i kad sam 3 sata kopao po Spotify-u da bih našao nešto iole ok.

Iskren da budem, pesmu sam čuo na tri sekunde pre no što sam je prijavio. Čuo sam modernu produkciju, i to je bilo sasvim dovoljno lol možete zamisliti ostatak kako je zvučao. Nakon što je pesma prihvaćena sam je pustio celu da čujem, i bila mi je do jaja :D

E onda me Boxy zamolio da nađem neke Zviadove fotke, to tek kad sam video... 🥵

Nadam se da ima mesta i za gruzijsku govedinu u top 10.

Skrčkali smo govedinu fino:

Meat Steak GIF by Beef. It's What's For Dinner.

Stefane bravo za Slovačku. Prelepota od pesme.

Niko Srbine pobeđuješ.

Meni na kraju poredak nije najvažniji. Poslao sam pesmu koju sam na prvu zavoleo i slušam je stalno. Razmišljao sam o tome da pošaljem nešto na Irskom jeziku ali šta god da bih našao jednostavno mi se nije svidelo i nisam hteo da šaljem na silu samo da bi ispalo kako sam poslao nešto originalno.

Boxy sve čestitke na dosadašnjem trudu i organizaciji. Mislim da trebaš da znaš koliko se tvoj trud ceni i poštuje. Ne može ovo svako i ne želi svako da ovoliko truda uloži u organizaciju. Generalno poštujem svakoga ko se odluči da organizuje jer znam da nije lako. Mogu samo da zamislim kako je kad ovoliko truda uložiš. Eto hvala Bogu pa imaš i znanja imaš i talenata i to se ovde videlo i to baš. Tvoja kreativnost je izuzetna.

Ja večeras putujem na dugo očekivani odmor na koji nisam išao 2 godine :D Tako da ću biti manje aktivniji na forumu nekoliko narednih nedelja. Učešće na narednim fscovima je upitno. Pozdrav svima i srećno još jednom u finalu i hvala na pesmama. Predobra konkurencija!

Ja nisam siguran, od kad sam dobio zadatak strahujem da ce ljudi bojkotovati jer ce smatrati da je zadatak bio lak😭 Zato sam i zeleo da nadjem nesto sto bi bilo otkrice i za srpske forumase (ili bar vecina/nekoliko njih) i ova pesma je bila sve ono sto sam trazio (naravno i da se meni svidi, to se podrazumeva).

Ja navijam da pobedi Slovačka, lepa balada iako volim Kipar i Bugarsku. Srbija mi je solidna pesma ali nije mi za pobedu, verujem da će se izgurati visoko samo zato što je naša..
Drago mi je da vam se sviđa Džazeminka, pesma nije moja šoljica čaja ali mi se toliko svidela na prvu da je to nerealno. Slao sam je eksperimentalno pa kako prođe. Vidim da vas je zavozala i drago mi je zbog toga, nekoliko vas je pogodilo šta sam poslao 🙈
@Boxy Brz oporavak želim, ne žuri sa priredbom niko neće nigde pobeći.

Ja nisam siguran, od kad sam dobio zadatak strahujem da ce ljudi bojkotovati jer ce smatrati da je zadatak bio lak😭 Zato sam i zeleo da nadjem nesto sto bi bilo otkrice i za srpske forumase (ili bar vecina/nekoliko njih) i ova pesma je bila sve ono sto sam trazio (naravno i da se meni svidi, to se podrazumeva).
Meni je baš dobar odgovor na SRB zadatak, pesmu nikad čuo a odlična je. I ja je očekujem visoko.

Ja navijam da pobedi Slovačka, lepa balada iako volim Kipar i Bugarsku.
liberta, hajdemo u Nesebar da slamamo bugarska srca 🌊

lepo je što niko od forumaša koji su dobili lak zadatak nije išao na zicer 👍

Imao sam možda neku pitkiju pesmu iz Moldavije koja je dosta podsećala na makedonski pop, ali baš mi se eksperimentisalo.

Back