247. FSC - Eurovision Language Diversity

Ja sam mogao ići na zicer tipa Dean Lewis, ali sam se onda sjetio da postoji Charley, preslušao EP koji je objavila i koji je btw sjajan i odluka onda pala na WTIG. Nimalo mi nije žao bez obzira na ishod <3

Niko nikako da spomene da mi je maznuo pesmu sa liste. Čuvam je još kad se pojavio film. A pritom mi uvalio Nemačku.:mad: Ali kako nikada do sad pesme sa mojih lista nisu pobeđivale, najviše drugo mesto su osvajale, ne verujem da će se usrećiti. Mene loša sreća prati, što bi rekla Viki... Još su mi dve pesme skinute sa liste - Djoletova i Replayeva.

Meni je baš dobar odgovor na SRB zadatak, pesmu nikad čuo a odlična je. I ja je očekujem visoko.

Ja sam je čula samo u isečku na Spotify reklami kad je izašao album i još se pitam odakle mi je poznato. :ROFLMAO: Odlična je, nadam se barem TOP3, ako ne i pobedi

Ovom prilikom da napišem pošto prvi put nakon dužeg vremena neću pratiti rezultate live, a i da eventualno sprečimo situaciju kao sa Petrom od pre nekoliko izdanja da nemamo prijave za organizaciju, tako da ako neko želi slobodno neka pošalje.

Joj meni je ruski jezik na nos izasao, ne zelim vise u zivotu da ga cujem 🤣
Imao sam par pesama koje su standardan ruski stil pesama kakvih ima milion, pa sam se odlucio za nesto malo drugacije.

Meni bas gruziska pesma daje makedonski ili srpski pop fazon, cak mi i malo poznato zvucala, kao da mi lici na nesto.

Snežana kad ti budem došla, nećeš smeti u teretanu da odeš!!!!

1314837_screenshot-9_ls.jpg

@Boxy Nema teretane u stojkolendskom zatvoru. Mada, specijalno za finalnu ceremoniju, Snezani ce biti stavljena nanogica za pracenje pa ce biti prisutna veceras u Boksilendu.

Jaooo da evo sad slusam gruzisku pesmu i bas sam slusao taj deo dok sam citao i stvarno lici😆

Pošto sam na poslu i slab sam sa internetom ne mogu da vidim ko je šta poslao, ali moji favoriti za pobedu su defo Monako, Grčka i Irska (Bravo Destryy)

Takođe drago mi je da se dosta vas svidela Slovačka, to je bukvalno jedina pesma za koju mogu da kažem da mi se baš svidela kad sam tražio pesmu, ne očekujem ništa, prvenstveno mi je drago da sam u finalu. Hvala svima na podršci ❤️

Pošto sam na poslu i slab sam sa internetom ne mogu da vidim ko je šta poslao, ali moji favoriti za pobedu su defo Monako, Grčka i Irska (Bravo Destryy)

Takođe drago mi je da se dosta vas svidela Slovačka, to je bukvalno jedina pesma za koju mogu da kažem da mi se baš svidela kad sam tražio pesmu, ne očekujem ništa, prvenstveno mi je drago da sam u finalu. Hvala svima na podršci ❤️
Ja ne znam odakle bih krenuo sa Slovačkom, a ti već 2x serviraš odlične pesme! Ako se ne varam, već si slao Slovaka (ili beše crnac na slovačkom) na nekom ranijem izdanju?

Edit: Yael - My, sada sam proverio.

Last edited:
Dok čekamo rezultate da kažem i ja koju reč vezano za dobijen zadatak.
Kada sam video da sam dobio Portugal nisam bio baš oduševljen - najblaže rečeno. Nisam ljubitelj jezika i pesme koje znam na portugalskom su mi uglavnom ništa posebno (čast izuzecima). Zato nisam žurio sa prijavama. Poslušao sam gomilu pesama na portugalskom i pronašao par koje mi se dopadaju, ali i dalje to nije bilo nešto iza čega bih stao 100%. Kada je došao poslednji dan prijava krenuo sam ponovo da preslušavam tih par pesama koje sam pronašao kako bih doneo konačnu odluku. U toku slušanja primetih da me neko posmatra iz preporučenih videa na Youtube:

1.webp

Otvorim ja video i bogami ima šta da se vidi, ali i čuje. Posebno mi se dopao tekst koji nekako vuče na tekst za Sexual Tension FSC. Tada sam znao da sam konačno pronašao nešto što apsolutno odgovara mom muzičkom ukusu. A ostale pesme prebacio na listu, za slučaj da mi ponovo nekad zapadne slanje pesme na portugalskom.

Back