Pa da počnemo sa prvim utiscima
Prvo Polufinale
1. Adam Lambert - Ghost Town - Odličan start! Volim kad se počne jako, pesma vrhunska.
2. Janis Joplin - Little Girl Blue - Fantastičan klasik, ovo kod mene itekako ima prođu. Prijala je.
3. Pitbull - Hotel Room Service - Dosta stvari u ovoj pesmi mi stvara nelagodu.
4. Daya - Bad Girl - Refren pesme je dosta keči, definitivno može ostati urezano u pamćenje.
5. Lø Spirit - Good Enough - Prva pomisao mi bila Skandinavija, kad setim se u Americi smo. Energično poprilično, videću, nije me udarilo po živcu kako da se izrazim, nekad sklizim.
6. Nicole Scherzinger - Poison - Iskreno, obradovalo me što vidim ovu pesmu, volim. Ako je Majsta, još draže mi je!
7. Bryce Fox - Horns - Pa u načelu je fino, al ne znam ni šta sam očekivao, da me zgazi? Poludosadno poluinteresantno.
8. Jonas Brothers - What A Man Gotta Do - Sve je cringe, al volim dobar cringe. Pozitivan vajb u svakom slučaju. Al ne drži žešće pažnju, samo ti ok.
9. twenty one pilots - Stressed Out - Kad sam bila butikarka ovo mi bila omiljena pesma jer je baš opis radnog mesta. Imaću to u vidu prilikom ocenjivanja.
10. Shinedown - Monsters - Korektno, ne zvuči preterano originalno ali sve u skladu i po receptu. Solaža na gitari mi je ekstra, taj deo me više odradio nego refren.
11. Eminem - Venom - Nekako vezujem lepe uspomene na Eminema, tako da mi on uvek tu da se prisetim nečeg lepog u životu. Pesma, hmm, skakutava.
12. Aly & AJ - Potential Breakup Song - Dok ne dođe do drugog dela gde ubrza bivam pod tekom tenzijom, posle je otišla. Videćemo na drugim slušanjima jeli to ja dobro čujem? Sad čujem treskanje neko gore dole.
13. Bea Miller - like that- Apsolutno odgovara kako valja, sve u ton i ritam, ovo mi je tako trebalo da čujem tako sam osetio pesmu.
14. Starset - Monster - Ufff, ovo je baš dobro! Prijao mi synth dark rock koji se oseti, vidim da će mi prijati u narednim slušanjima.
15. Miley Cyrus - Midnight Sky - Osvojila! Sviđa mi se pesma, volim retro sound to znate.
16. Imagine Dragons - Whatever It Takes - Slinavo je ovo meni dosta. Naprosto ne gađa moj vajb i odnos prema konceptu ljubavi.
17. Beyoncé - Formation - Ovo bih dao Keši da peva, šta se ona tu sad zgužvala muzički? Bolje da ste baladu poslali.
18. Royal & the Serpent - Love Abuser (Save Me) - Rok Bebi Dol? Wow, jeziva mi je ali odlična! Gađa živac koji treba.
19. Caroline Kole - Tokyo - Refren mi je poprilično keči, prijalo je nakon jačeg zvuka nijansu laganije, bravo Poky na redosled!
20. Michael Bolton - Whatever She Wants - Meni je ovo prijalo, njegova boja glasa mi se dopada. Pesma potencijal da postane ili dosadna ili da nastavim da slušam.
21. From Ashes to New - Panic - Spektakl! Savršena pesma za zatvaranje, najjače me odradila ova rokačina u polufinalu.
Drugo Polufinale
1. Dead Poet Society - I hope you hate me. - I ovde odličan početak, sve mi je ovde držalo pažnju. Pesma je verovatno zanimljivija zbog spota. Ali miluje i gasira lepo. Definitivno se ističe.
2. Nate Ruess - Nothing Without Love - Ne, nije me ovde ništa zadržalo iako traje doveka.
3. St. Vincent - Los Ageless - Znam ovu pesmu napamet od A do Š.
4. Bohnes - Middle Finger - I ovo jaaako dobro, kida! Mistika neka me vodi kroz tamni pejzaž s ljudima. Prijaju mi dark pesme po dark jesenjem vremenu.
5. Ultra Naté - Found A Cure - Ovde mi je ritam dobar, al kao kopija zilion sličnih pesama iz tog perioda.
6. Ariana Grande - no tears left to cry - Prelepost, ovu pesmu volim da čujem, predugo je nisam čuo tako da je to dobar znak.
7. Rascal Flatts - What Hurts the Most - Sve mi je dosadno, neka loša teenage drama američka.
8. Bette Midler - Wind Beneath My Wings - Prijaju mi ovi tonovi ovih dana, regresija je manje napadna od moderne muzike. Taman da smirim živce, ko zna koja je sledeća pesma.
9. Empress Of - Save Me- Ovde mi je instrumental koji čujem ekstra, konkretno muzika, al pesma kao pesma što vokalizuje mi predosadno. Kao sad će orgazam, a nema ga. Konfuzno je jer me melodija kao takva vozi, al ovo bože samo to ne.
10. Panic! At The Disco - House of Memories - Srce za moje prve pobednike!

Dobra pesmica, odgovarala mi momentu sigurno.
11. Zola Jesus - Wiseblood - Bilja Krstić Bistrik ode da snimi američku ploču. Teško mi je bilo ovo za mozak.
12. Kiiara - Gold - Joj, pokvarena radio stanica, kljuca mi Ojj mozak. Silovanje.
13. John Grant- Pale Green Ghosts - Apsolutno fenomenalan zvuk, ovo me već vuče da puštam još. Sve je odgovaralo, ahhh kako samo onaj strujni osećaj prostruji. Volim ove epske stvari kad ti drže pažnju mogu i 6 min da traju ti se osećaš super.
14. Janet Jackson - All Nite (Don't Stop) - Bome, svaka čast na odabiru. Sad ću samo da pustim pesmu i da doživim!
15. Maya Hawke - So Long - Ovo mi ima dobar potencijal. Prijala mi je melanholija, takav mi je mood ovih dana.
16. Sanctus Real - Confidence - Sad mi odjednom previše optimističan ovaj. Kao da mi Sergej Ćetković peva da mi ulepša dan, mislim da bih samo imao čudan izraz lica.
17. Grace Ives - Lullaby - Neka mega podrumara vidi se, posle prethodne pesme ova mi je lepo legla.
18. Christina Aguilera - Loyal Brave True - Ovo je pesma da bude visoko plasirana na FSC-u. Dobra je.
19. Tolan Shaw - Change the World - Pa tu i tamo, kao zanimljivo, al i ne toliko. Između dobre ture i loše enegije.
20. Brynn Cartelli - Gemini - Nekako mi je baš za blizanačke devojčice. Ne toliko upečatljivo, al to su Blizanci oni znaju da vas obmanu pa im i date poene.
21. Aerosmith - Cryin' - Pa okej mi je bila ova pesma uvek da je čujem, al sad da li mi daje impresije kao nekada ne. Niti budi neka osećanja prošlosti.
22. Mike Posner - I'm Not Dead Yet - Malo ko patak neki zvuči, al nije loše, kao. Strofe te vode negle lepo i krene neodgovarajući refren, tako se osećam.