Glasao, pf mi se nije nesto svidelo, bitnare su iscistili pod podrumarima koji su se pobili medju sebe. Cak i nakon 5-6 slusanja ne mogu da se setim ni takt nekih pesama sto se skoro nikad ne desava. Nadam se da ce finalisti iz prvog polufinala biti bolji.
(malo) sam se otreznio, ali opet nisam preterano zadovoljan miss i misterom koliko sam zadovoljan slikama Nine Hagen
Što se tiče glasova ostalo 8 ljudi da glasa sutra do 2, a mi smo u (polu)pijanom stanju obradili pristigle glasove i sutra ćemo proveriti njihovu legitimnost koja je vrlo verovatno dobra. Jedno polufinale je skoro pa gotovo (jedna osoba fali da glasa), dok se u drugom od tog još uvek krčkaju glasovi i puno karata je otvoreno!!!
Hteo sam da bacim pogled na autore pesama ovog izdanja, ali ima brdo poznatih i pisao bih do sutra. Što i ne čudi, ipak je ovo SAD.
Ono što mi je zapalo za oko je da je među autorima pesme Poison i to kao prva potpisana Cathy Dennis, koja je radila i Toxic od Britney Spears, I Kissed a Girl od Katy Perry, Can't Get You Out of My Head od Kylie Minogue... Drago mi je što je ove vanvremenske hitove pravila žena i to kakvim ženama.
Koliko su mi prijave proletele toliko mi se polufinalno glasanje oteglo. Ne nadam se finalu, reakcije i komentari na pesmu su bili dosta mlaki tako da prelazim u tim kaće novi FSC
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.