252. FSC - Amerovizija

8.jpg

Bilja voli zabavu, a bolje zabave i vraćanja u detinjstvo nema od Diznilenda! Omiljeni deo ovog ogromnog zabavnog centra su joj rolerkoster vožnje, iako joj ponekad izazivaju mučninu od intenziteta.

Pesma je zapravo odličan bećarac.

Znači zadatak mi je horor, našao jednu pjesmu. Doslovno za svaku zemlju drugih dijelova Amerike sam imao nekog, ali za svoj zadatak skoro nikog. No, ipak, našao jednu jedinu koja mi se sviđa. Očekujem ispadak. Kakva mi je FSC godina, neka ide život...

tr.jpg

I nakon svega - holivudska zvezda. Naša Bilja je dobija za ulogu u čuvenom filmu "Davitelj protiv davitelja", a par sekundi koliko je bila u kadru bilo je dovoljno da se svetska javnost zainteresuje za njen lik i delo. Sve čestitke našoj HoD!!!

Što se tiče Biljinih putešestvija ovime ih zatvaramo i polako ulazimo u poslednji krug priprema za svečano otvaranje u nedelju!

Sutra je subota, a slovo S u Suboti stoji za Statistiku, što znači da ćemo polako krenuti da analiziramo prijave i puštamo po koji leak iz naših odaja. Takođe kreće i nagradna igra u kojoj će pobednik dobiti da bira mesto nastupanja u polufinalu i najnoviji set GoPro kamera.

Zato uzmite grickalice u ruke i pripremite svoje kauče!

Last edited:
SKANDAL! Procureo kratak video sa probe predstavnika Stojkolenda

33ae04fc7bf10c83928add410e8bde9a.gif

Nešto se šuška da će naša delegacija koristiti AR, odnosno Augmented Reality tehnologiju na sceni. Evo malog tizera:

light-neon.gif

Morali smo da povećamo poreze u zemlji zbog ovog poduhvata jer su cene ove visoke Pohutanske tehnologije veoma skupe, ali s obzirom da je to sve u dobre svrhe narod će nam oprostiti 🙏

Back