252. FSC - Amerovizija

Molim te da ne pišeš nešto o čemu ništa ne znaš.
Lepo što si ljubazno zamolila, ali postavio sam pitanje, jer mi nijedan drugi razlog ne pada na pamet zašto Đole ne bi komentarisao pesme. Tvoje kmečanje oko njegovog komentara je bilo upečatljivo, pa mi je to prvo bilo na umu.

Ako to nije razlog, Đole može sam da odgovori, ne treba mu advokat iz Liliputa.

Kad forumadija vidi sa im je neko ukrao podrumaru sa potencijalom sa 5 pregleda na YouTube/u:
work boss GIF

Je l' si to odustao zbog onoga što se Mala naljutila nešto na prošlom izdanju? Ma daj. :D
Donekle, jeste. Prosto ne mogu da verujem da su pojedinci nakon toliko godina trajanja FSC-a u stadijumu gde se dure i prozivaju druge zbog negativnog komentara. Pritom, ne smatram da su moji komentari bili bahati i bezobrazni, ovde se neke pesme razvlače po blatu mnogo više i gore, ali nekako su uvek moji problem. Dojadilo mi je i da se ponavljam kako je to MOJE MIŠLJENJE koje ne mora biti prihvaćeno i ispravno i svakako može biti osporavano, a sa druge strane ne želim i neću dozvoliti da mi bilo ko lepi kojekakve etikete, jer je meni poštovanje drugih ukusa i mišljenja uvek prioritet u bilo kojoj parlamentarnoj diskusiji i to bi trebalo da zna svako ko je na forumu duže. Ovo nije kmečanje niti pravljenje veštačke drame, već samo moj lični stav iza koga dosledno stojim. Stoga, komentarisati više neću, a što se ovog FSC-a tiče generalno, jedan je od boljih u poslednje vreme i svakako će dobar deo pesama završiti na mojoj plejlisti, neke su već tamo.

KLIK 😂

Ljudi, manite se corava posla. Djole je dobar decko, to sam napisao jos prosli put. Uopste ne znam kako ste posle mog posta nastavili da trolate neku pricu koja nema veze sa zivotom. Niti sa Djoletom.
Ne znam ni kako se razumeo moj komentar da su komentari na pojedine pesme necitljivi, nisam to smatrao bitnim komentarom koji ce Djole razumeti na posve drugi nacin od mog razumevanja istog. Izvini, Djole, zelimo da vidimo tvoje misljenje, pogotovo na pesme iz ove edicije.
Budite mi svi zdravi, debeli i veseli i za pola sata da se vidimo u Bu...., ups, Cekaonici. 😁

Last edited:
KLIK 😂

Ljudi, manite se corava posla. Djole je dobar decko, to sam napisao jos prosli put. Uopste ne znam kako ste posle mog posta nastavili da trolate neku pricu koja nema veze sa zivotom. Niti sa Djoletom.
Ne znam ni kako se razumeo moj komentar da su komentari na pojedine pesme necitljivi, nisam to smatrao bitnim komentarom koji ce Djole razumeti na posve drugi nacin od mog razumevanja istog. Izvini, Djole, zelimo da vidimo tvoje misljenje, pogotovo na pesme iz ove edicije.
Budite mi svi zdravi, debeli i veseli i za pola sata da se vidimo u Bu...., ups, Cekaonici. 😁
Mislio sam da je Mala zenskog roda.

Da sam na Djoletovom mestu, ja bih nastavio sa komentarisanjem bez obzira da li se nekom dopada ili ne, dok god se komentarisu iskljucivo pesme. Ja komentarisem ako imam sta da napoisem.

KLIK 😂

1RgT.gif

Back