Ovo nije konacno. Sutra ce biti jos preslusavanja i onda glasam.
Prvo Polufinale
1. Adam Lambert - Ghost Town 7 Delovalo je da bi mi se dopalo vise, ali ne. Krene pa stane.
2. Janis Joplin - Little Girl Blue 8 Pesma koja je najvise napredovala kod mene. Melodija je bas bas odlicna. Ali nekako mi se njeno pevanje ne slaze sa melodijom. Kao da melodija ide jedno, a ona peva nesto sasvim drugo. A i njen glas mi nije nesto odgovarao. Sad je vec drugacije, bolje, nakon nekoliko slusanja.
3. Pitbull - Hotel Room Service 6 Ajde pesma jos i nekako, ali prekid u pesmi mi totalno kvari utisak.
4. Daya - Bad Girl 9 Vise mi se dopalo na prvo slusanje.
5. Lø Spirit - Good Enough 9 Mislio sam da ce mi mozda ova pesma da dogura do 10, ali ne. Strofe su mi problem. Previse su mi mekane, dok je refren odlican.
6. Nicole Scherzinger - Poison 8 Pesma mi je bas za tu ocenu. Imam nekoliko pesama od nje koje mi se dopadaju vise, ali i ova je sasvim ok.
7. Bryce Fox - Horns 7 Ima tu nesto, sto je dopadljivo, ali celokupno ne ostavlja dovoljno dobar utisak.
8. Jonas Brothers - What A Man Gotta Do 7 Samo ok.
9. twenty one pilots - Stressed Out 6 Nije mi nesto glas, mada dok repuje je ok. A i onaj prekid …
10. Shinedown - Monsters 9 Slicno kao i Lo Spirit.
-----------------POLUVREME-----------------
11. Eminem - Venom 6 Slusam ga, ali ovo mi je slabasna pesma.
12. Aly & AJ - Potential Breakup Song 9 Popravio se utisak u odnosu na prvo slusanje. Refren mi je nekako keci. Ima neku foru. Onaj pocetak pesme mi je bespotreban i kvari utisak.
13. Bea Miller - like that 8 Njeno pevanje mi deluje drsko, ali na pozitivan nacin. Ne svidja mi se onaj deo pri kraju kada totalno uspori.
14. Starset - Monster 7 Strofe su mi spore, a refren bi mogao biti jaci. Mada glas mi se dopada i ima tu potrebnu energiju. A i problem mi je sto je dosta ravno.
15. Miley Cyrus - Midnight Sky 7 Samo ok je pesma. Ovde mi se vise dopada njen glas.
16. Imagine Dragons - Whatever It Takes 8 Pesma i nije tako losa, ali onaj prekid mi smeta i gubi mi konstantnost. Refren bolji deo pesme.
17. Beyoncé - Formation 5 Ovde mi fali pesma. Sve mi je nekako razbacano i ne moze se pohvatati.
18. Royal & the Serpent - Love Abuser (Save Me) 8 Plus za glas koji ide uz ovu pesmu.
19. Caroline Kole - Tokyo 8 Strofe su bas dobre, dok mi je refren ok. Mada ima tu nesto privlacno kada izgovara Tokio.
20. Michael Bolton - Whatever She Wants 9 Lepa melodija, lep glas, lepa pesma, ali fali mi neke kulminacije.
21. From Ashes to New - Panic 8 Pocetak pesme mi je delovalo obecavajuce, ali kasnije mi nije opravdalo ocekivanje. Ima energije; to mi se svidja.
Drugo Polufinale
1. Dead Poet Society - I hope you hate me. 6 Nema sta da mi privuce paznju. Mozda da ima vise dinamike bi mi se vise dopala.
2. Nate Ruess - Nothing Without Love 6 Pomalo iritirajuci glas, a i pesma mi je samo ok.
3. St. Vincent - Los Ageless 7 Mogu reci da mi je pesma nezaboravna. Refren mi je dopadljiv.
4. Bohnes - Middle Finger 8 Steta sto mi se refren vise ne dopada. Melodija i strofe su mi dobre.
5. Ultra Naté - Found A Cure 9 Mislim da bi bio bolji izbor njen najveci hit “Free”. Mada ima dobar glas.
6. Ariana Grande - no tears left to cry 7 Pocetak je odlican, a posle kao da se pokvari. Moglo je to bolje.
7. Rascal Flatts - What Hurts the Most 9 Emotivan spot, kao i pesma; ali on ne prenese tu emociju, nema to u glasu. Minus sto ima prekid.
8. Bette Midler - Wind Beneath My Wings 9 Lepo za cuti. Nije me sad odusevilo, ali bas prija za uho. Strofe su mi bolje nego refren.
9. Empress Of - Save Me 8 Pesma je dosta napredovala. Ima tu nekog dopadljivog ritma. Mada mi smeta taj drugi glas koji upada u pesmi.
10. Panic! At The Disco - House of Memories 7 Onaj prelaz u pesmi mi kvari utisak.
11. Zola Jesus - Wiseblood 7 Da je bilo malo vise kao one zavrsnice, bilo bi to mnogo bolje. Ovako se pesma izgubi.
-----------------POLUVREME-----------------
12. Kiiara - Gold 6 Ovo prekidanje u refrenu, kao da je pokvarena ploca, mi smeta.Pesma mi nije tecna. Inace, nije to toliko lose.
13. John Grant- Pale Green Ghosts 6 Pesma kao pesma je ok, ali mi se ne svidja taj vajb, a i njegov glas mi je monoton.
14. Janet Jackson - All Nite (Don't Stop) 9 Nisam nikad nesto slusao nju, ali ovo mi je mozda njena najbolja pesma. Njeno pevanje mi je nekako seksipilno.
15. Maya Hawke - So Long 8 Ovo je zaista lepuskasto i opustajuce, ali da traje krace bilo bi odlicno.
16. Sanctus Real - Confidence 7 Pesma je jos i dobra, ali njegov glas mi ne pase za ovo.
17. Grace Ives - Lullaby 7 Sasvim korektno.
18. Christina Aguilera - Loyal Brave True 8 Odlican glas. Steta sto mi pesma nije privlacnija. Ima potencijala da mi se vise svidi, ali nema sta da pogura.
19. Tolan Shaw - Change the World 7 Pesma sa potencijalom, ali mi se ne dopada njegov glas.
20. Brynn Cartelli - Gemini 8 Prijatno za poslusati; refren vadi da ne bude monotono.
21. Aerosmith - Cryin' 9 Ovo naravno znam. Jedna od boljih njihova. Najbolja mi je iz filma “Armagedon”. Meni je bas jedan opusten lagani rok. Jedino sto dugo traje, ali ne smeta.
22. Mike Posner - I'm Not Dead Yet 8 Pesma je dosta dobra, ali mi se ne svidja njegov njanjav glas. Da nije njegovog glasa, bila bi ocena vise.