253. FSC ▪︎ BELLA CIAO!

Je l' ovo neka šprdnja?? Drugarica me zove osam puta doslovno i otvaram oči vidim haosss.. Ljudiiiii
shocked-surprised.gif

Popodnevna dremkica xD

Ljudi hvala vam na divnim čestitkama. Iskreno pobedu očekivao nisam. Zanimljiva činjenica je da druga pesma oko koje sam se borio sa Stoletom je doživela trijumf. @Stole je meni izgleda talija. Iako sam doživeo najež čim sam čuo pesmu i verovao sam u nju 😍 Tabelu ću detaljnije pohvaliti i same rezultate nešto kasnije.

Cestitke pobednici! Pesma je ok, dobila je 2p od mene. Ne znam ko je za mene glasao, videcu kada otvorim tabelu ali stojim pri tome da je skandalozno malo poena za tam.

Cestitke i organizatoru, eto digao sam mu rejting a pare uzeo nisam.
Salim se, nije sve oko mene.

Evo mojih glasova:

12 - Lovejoy - portrait of a blank slate
10 - Sophie and the Giants x Purple Disco Machine - Paradise
8 - London Grammar x CamelOhat - Higher
7 - Paola x Chiara - Mare Caos
6 - Weird Fishes - Ko je ko
5 - Irama - A L I
4 - Aleksandra Prijović - DamDamDam
3 - Henny x Breskvica - Ko to tamo
2 - Selin - Lovers Hurricane
1 - Becky G.

Ne znam ko je ko ali ko god da je poslao Lovejoy, svaka cast, ubedljivo najbolja pesma izdanja.

Ljudi hvala vam na divnim čestitkama. Iskreno pobedu očekivao nisam. Zanimljiva činjenica je da druga pesma oko koje sam se borio sa Stoletom je doživela trijumf. @Stole je meni izgleda talija. Iako sam doživeo najež čim sam čuo pesmu i verovao sam u nju 😍 Tabelu ću detaljnije pohvaliti i same rezultate nešto kasnije.
Je l' uzimaš organizaciju?

Back