259. FSC - Ordinacija dr Leo

U faci - barbi, u srcu - ratnik, mažem karmin, pravim se luda 💄

Vrhunska kompozicija! Hrabro. 💪

Ako pesma postoji 4 godine kako to da je forumas i univerzum cekao da se ja ovde pojavim i da skrinsotujem pesmu pre nepunih mesec dana i objavim na forumu i da se bas ta pesma sad pojavi... nema teorije da je znao pesmu ranije jer bi je tako dobru do sad za 4 godine objavio.

Ok legitimno je da vidi od mene, ali mi je i bezveze. Cak sam ja htela da je prijavim za ovaj fsc ali sam bila u fazonu da je mozda neko video pa ce znati da sam to ja prijavila za fsc (htela sam kao da bude sve tajno i regularno) a sam taj bend iskopala davno i cuvala kao blago a u Srbiji do sad nikad nisam upoznala ili preko interneta dosla do osobe koja ih slusa. Tako da nema Boga da postoji drugi pauk medju vama ovde.
Kensington inače nije anonimni bend, makar nama koji se ovde duže igramo, i ja sam ih slao davnih dana.

Paučice sa Marsa, čak i da nisi tu pesmu postavila negde na forumu ne znači da je samo ti znaš. Ovde se često dešava da više forumaša pokuša da pošalje istog podrumara misleći da niko za njega nije čuo.

Ja sam npr. na Libertinom FSC-u rekao da bih ja za zadatak turbo-folk poslao Stoju i to baš sa ovom pesmom i šta sad... to ne znači da nikom drugom to ne bi palo na pamet.

Pa npr. Spotify algoritam je pravljen tako da ti predlaže pesme koje slušaju ljudi koji imaju sličan ukus kao ti. :D Dakle pored toga što prati šta ti lajkuješ, prati i šta lajkuju ljudi sa sličnim afinitetima. Iks puta se desilo da vidim neke podrumare na FSC-u za koje sam mislio da ih samo ja znam, više se i ne iznenađujem.

Ništa mi nije skinuto sa spiska, ali na ovom izdanju je 7 pesama koje sam već čuo (mislim na ove koji su skroz nepoznati), i to nikad ne bih ni pustio te pesme da ih preslušam, nego sam naleteo na njih dok sam tražio pesme za zadatke sa nekoliko prethodinih fsc-a 😅
* Izdanje mi deluje jako 😃

Meni su samo zvezdetine donele pobedu.
Mada Panic at the Disco je u momentu slanja bio podrumara, ako se ne varam to je ipak bio 49. fsc.
Ja bio peti sa njima, tako da super i to 👌🏻

Back