Konstatacija je nastala iz rasprave koja se vodila (i još uvek vodi koliko vidim) tokom dana i podeljenim mišljenjima, pa sam okrenula malo na zezanciju.
Nadam se da je samo sala u pitanju.Konstatacija je nastala iz rasprave koja se vodila (i još uvek vodi koliko vidim) tokom dana i podeljenim mišljenjima, pa sam okrenula malo na zezanciju.
Kao što sam pisala, ja lično nemam ništa protiv teme.![]()

Hvala, TinteImam toliko vremena da cestitam Stefanu28 na jos jednoj pobedi. I nastavlja se niz da tvrdji zvuk pobedjuje. Sto mi je jos draze i zaista sam prijatno iznenadjen sto mi je pobednik udelio 12p za ovu divnu interprentaciju i pesmu. Ajd neki sitnis da, ali TOP poeni...
Cestitam i MilanuB na odlicnom FSC-u. Meni je bas legla tema. Vizuelno mi se sve poklopilo i nacin proglasenja finalista, kao i rezultati finalista, odlicno.
Jos sto mi je posebno drago i ne mogu reci da se nisam nadao, 12p od organizatora. Bas mi je drago.
Licno sam prezadovoljan sa rezultatom. Kao sto sam i ocekivao izmedju 3. i 7. mesta.
I sto je jos zanimljivo, tri socijalna slucaja (koji tesko se kvalifikuju u finalu) zeleni (koji debituje), Ivana i ja smo zavrsili u TOP 10 i upisali se na LU.
Kasnije cu pogledati ostale rezultate.
Uramiću ovo jer sumnjam da će ovako da ostane nakon 261og fscaEvo i liste uspešnosti (iako ste juče već uveliko raspravili o njoj), nek bude u novom postu. Ovo ja zovem zabavom, treći put je postavljam ove godine, treći različiti forumaš na broju 1.33 forumaša i forumašice je uspelo da se "upiše", do kraja godine svakako očekujemo i ostale koji još uvek nisu.
![]()
Bilo je dosta dileme kako da rangiram tu pesmu. Mogle su da budu samo dve opcije ili 12 ili 0. Pesmu znam od kada je izašla i nije mi bila opcija za slanje zato što mi je previše teška i previše lična. Izbegavam da je slušam. Ali na kraju ipak nisam mogao da dozvolim da ne dobije 12 poena.Jos sto mi je posebno drago i ne mogu reci da se nisam nadao, 12p od organizatora. Bas mi je drago.![]()