260. FSC - U mojoj koži

Pa kad blokiras ne pustaju ti tu osobu na shuffle ni na plejlistama mislim da je jedina hahaah nisam sig
Doduse ja na spotifaju samo istrazujem, ne slusam domace, niko me ne nervira <3

Stizem da glasam pre nego sto odem na spavanje. Rezultat necu ispratiti, osim ako bude tamo posle 19h. 😁

Finale mi je jedno od boljih u poslednjih 20-ak izdanja. Iako su mi ispale neke TOP pesme, finale mi nema nijednu losu pesmu. Bas mi je onako fina plejlista.
Mozda ovaj put budem blizu LU. Bar negde oko 12. mesta, mada mislim da pesma zasluzuje da bude negde izmedju 3. i 7. mesta.

@Ivana je l' ima već neka prijava za organizaciju ili čekamo pobednika da se smiluje i organizuje sledeći fsc? 😅

Bez nekog sarkazma, cinizma i slicnih epiteta, prijala bi mi takva tema. Volim instrumentale, a tada bih mogao da ih ocenim, rangiram.

Što se mene tiče, sasvim je u redu i ta tema da ide. :D Bez nekog zezanja, usput imam lepe uspomene sa mog debitantskog učešća na tu temu, a prva je bila u forumskoj praistoriji. :D

Horor priča: debitant na temi instrumentala 😆

Pa ne znam koliko je horor, u mom slučaju je bio sasvim solidan debi, bila sam 9. u finalu, mada sam, može se reći, igrala na "siguricu" i klasičnu muziku. Iako je bio i potpuno drugačiji sistem u to vreme, pošto smo glasali svi u oba polufinala. :D

Moj debi je bio na jedinom fsc-u gde smo se javno prijavljivali u temi u postu 😂 kakav je to haos bio, ljudi reklamirali pesme, stavljali lyrics, karaoke verzije 😂

Moj debi je bio na jedinom fsc-u gde smo se javno prijavljivali u temi u postu 😂 kakav je to haos bio, ljudi reklamirali pesme, stavljali lyrics, karaoke verzije 😂
Da, tu temu sam čitala samo, sećam se da je bila šou. :D

Jednom sam hteo temu crkvena muzika, malo da restartujemo dušu.

Moja druga opcija za ovaj FSC je bila pesme sa religijskim motivima i izrazima u tekstu.

Back