266. FSC - North VS South

Kada želite ceremoniju rezultata finala?

• 14:00

Votes: 18 56.3%
  • 16:00

Votes: 2 6.3%
  • 18:00

Votes: 12 37.5%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Gildyyy ovo je bilo fantastično, doživjeli smo vrhunac hvala vam na svemu divni ste!!!

Omagaaa, zaista sam u soku iako sam bio odusevljen ovim otkricem sto sam napisao na pocetku teme kada sam poslao prijavu!
Hvala svima na glasovima, ne bih se pojedinacno zahvaljivao, bilo je ljudi koji su me veoma iznenadili sa svojim poenima, a bilo je iznenadjenja i kod onih koji su nas ostavili bez poena. 🤗😘

Odmah da se izjasnim sto se tice organizacije- prepustam, nemam vremena trenutno da organizujem iako planiram uskoro da debitujem i u toj ulozi.

Hvala takodje svima na cestitkama i @Marko za odlicnu organizaciju, sve je bilo perfektno! 🤗😍

Hvala jos jednom! ❤️

OK, čestitke na pobedi, Miki.

Onda, pošto smo odlučivali tokom trajanja priredbe, za svaki slučaj, da objavim ono što vas sve najviše zanima trenutno.

Organizator izdanja #267 je Vax'ildan. :)

EwkNyR8.png

Tooooooo.

Ovo će biti čudesno!

Pesme na izmišljenim jezicima iz izmišljenih zemalja i planeta!

Bez ironije jako se radujem narednom izdanju jer volim Vaxa i znam da će pokidati!

OK, čestitke na pobedi, Miki.

Onda, pošto smo odlučivali tokom trajanja priredbe, za svaki slučaj, da objavim ono što vas sve najviše zanima trenutno.

Organizator izdanja #267 je Vax'ildan. :)

EwkNyR8.png
Au fak

Čestitke Miki, od mene 12+8p! 😍👏

Hvala na poenima za moju Islanđanku!

Dr Jusupu bravo za organizaciju/priredbu i pusa za 12p (ali da Veronika ne vidi) 🫶

Polako, ne zalećite se. Pogledajte prvo šta je pripremio. :D
Mada, čini se da je i on sam u šoku što je dobio organizaciju, pošto se ne oglašava. :D

Uh ovo je bilo brzo, nagadjajte jos malo, bas ste duhoviti i kreativni, uskoro postavljam teaser, a tema kad Milos odobri, pa malo kasnije(osim ako se i on ne pojavi u narednih 5 minuta).

Uh ovo je bilo brzo, nagadjajte jos malo, bas ste duhoviti i kreativni, uskoro postavljam teaser, a tema kad Milos odobri, pa malo kasnije(osim ako se i on ne pojavi u narednih 5 minuta).
Ne bi bila loša ni tema pesme iz igrica! A dugo nismo imali ni temu pesme iz filmova ili serija!

Back