270. FSC - Реч

Nasa sefica delegacije nije dozvolila nasoj ljupkoj Jovani Jermic da drema u toku priredbe, vec da pazljivo slusa i belezi komentare. Utisak cele priredbe je jako izmiksan i prosto smo sigurni da ce morati vise puta da to prodje kroz nase usi, ali za prvo slusanje, komentari su sledeci:

PRVO POLUFINALE

Runaway - Ja volim ovo, muzika za kad ne znam sta da pustim.
Rascacielos - Jao ovo mi je Evrovizija 2010. Previse je " dranja " ovde za moj ukus... :/
Jamon - Hahahhahah dobar trol tbh XD
Primadonna - Vec nama dobro poznat zvuk po ko zna koji put... Simpaticno, ali i klasicno.
Suleimana - Ovo je genijalno, ja izgoreo na max! Odlicna pesmica bravo, bravo!
Giver- Mrtvo mi ovo nekako, bas me ovo ne radi, pre bih rekao da mi unosi neki nemir.
Skeleton - Meni ovo nista spec, monotono bas...
Dopamine - Extra, jedan kompletan paket. Ovo moze odlicno da prodje.
Gasoline - Izvinite glupa sam, ali koji je ovo jezik? Inace odlicna i energicna pesma!
Cutacu - Smorio me ovaj lik malo, super je pesma, ali nekako sam ga sit.
Damage - Dosadno, ajde dalje...
Electric- Ufff bas je przicno! Jel ima neko broj od ovog lika? Pitam za druga...
Nails - Spot je odlican, pesma mi je mid ali kad se sve sabere i oduzme moze da prodje!
Eve - Jaoooo, ej, ne mogu vise ovakve pesme. Mouze nesto bolje?
Genug - E ovo je zanimljivo, nije nesto sto bih pustio ovako, ali ga isto ne bih ni ugasio da krene.
Flame - Meh, kad bi ova pesma bila ocena to bi bila neka slaba trojcica.
Atari - Njen glas jako lepo miluje, pesma je mogla biti malo energicnija, ali ne zameramo ni ovome.
Masculinity - Motaj kablove, imamo pobednika! O d l i c n o !
N-Y-T - Nisam prestao da djuskam sve vreme dok je trajala pesma. Super je ovo!
Starlight - Ovom predvidjam zadnje mesto.

DRUGO POLUFINALE

Royalty - Ovo bez obzira sto nikad nisam pustio volim kad krene, lepo je!
Pes - Pesma mi je malo smor, ali moze slobodno da me otrese ko seljak slinu XD
Wild - Obozavam LPi njen glas, ali ova pesma mi je bukvalno nidje veze.
Relapse - Klasican boy band koji se probija na estradu... Bejzik mi je, ali nije lose.
Sanctuary - Jao ne, ovo bas nije moj fazon... Nista mi se ovde ne svidja...
Calon - Uf al me ovo odradiloooo. Ne znam sta bih rekao za ovo osim kreativno!
Omen - IMAS misice da otvoris vrata i pokazes ceo stan!
Pieces - Ovo mi je pesma za junior esc. Glupa pesma.
Imagination - Svaka cast ko se setio ovoga! Odlican izbor, bravo!
Choke - Pa simpaticno je ovo, moze da seudeli neki poen...
Rain - Sve mi je katastrofa ovde, pocevsi od pesme pa sve do spota...
Underwater - Slatko, ali nije nesto cemu bih dao neki poen.
Lovlo - Jos ovi treba pasulja da jedu pa nek se vrate...
Rain - Ne svidja mi se ovo.
Dodole - Jao ovo zapevam ponekad dok perem sudove, svaka cast ko se seti dodola!
Heavy - Jeste heavy ali to koliko si dosadna. Glupost pesma.
Catch - Konacno nesto dobro! Mislim kad se uporedi sa pesmama iznad, ovo je melem,
Sand - Ma kakva je ovo pesma? Ni ovo mi se ne svidja...
Apartment - Wow, mora da poslusam njegove lajvove da vidim da li zaista ovako sije kako peva. Za kraj nesto dobro.

Cestitke i Pokiju na odlicnoj priredbi, svaka sledeca organizacija na sve vecem nivou! Bravo lutko!

Čet Đi Ping kaže ovako nakon polufinalnih nastupa!

jingping.jpg

Semifinal 1 Odds

1. Marko Louis - ĆUTAĆU – 3.00
  2. Pastora Soler - Rascacielos – 3.50
  3. Smash Into Pieces & LIAMOO - Flame – 4.00
  4. Galantis - Runaway – 5.00
  5. Moss Kena - Primadonna – 6.00
  6. Ghetto Queen - Suleimana – 6.50
  7. The Haunt - Damage – 7.00
  8. Darin - Electric – 7.50
  9. LUCKY LOVE - MASCULINITY – 8.00
  10. Apashe - Gasoline (ft. Raga) – 9.00
  11. dopamine - Madelline – 10.00
  12. Benjamin - N-Y-T – 10.50
  13. Martin Garrix, DubVision feat. Shaun Farrugia - Starlight – 11.00
  14. Call Me Karizma - Nails – 11.50
  15. Paravi - Skeleton – 12.00
  16. K.Flay - Giver – 13.00
  17. Danna - ATARI – 14.00
  18. Mark Forster - Genug – 14.50
  19. Rap&Vogue - Jamon – 16.00
  20. Precious Pepala - Eve – 16.50

Semifinal 2 Odds

1. Nininho Vaz Maia - Calon – 3.00
  2. Eivør - Rain – 3.50
  3. LP - Wild (feat. Levante) – 4.00
  4. Senidah - Omen – 4.50
  5. The Cult - Rain – 5.00
  6. Egzod & Maestro Chives - Royalty (ft. Neoni) – 6.00
  7. NIKOLIJA - DODOLE – 6.50
  8. Bobi Andonov - Apartment – 7.00
  9. I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - Choke – 7.50
  10. Dove Cameron - Sand – 8.00
  11. Joji - Sanctuary – 9.00
  12. KARRA - Underwater – 9.50
  13. ENV¥¥OU - relapse – 10.00
  14. kosheen - catch – 10.50
  15. Elley Duhé - PIECES – 11.00
  16. ZAF - Pes – 12.00
  17. Belouis Some - Imagination – 12.50
  18. Alessandra - Heavy – 13.00
  19. Neki & ALEMOND - Ловлю – 14.00
  20. NIKOLIJA - DODOLE – 15.00

BUKVALNO JE NENORMALAN, STAVLJA NIKOLIJU DVA PUTA!

I Četa smorila Precious Pepala 😂 Ali mislim da je baš mnogo omašio.

Te kladionice je Ivana rekla da su okej kad se završi glasanje u polufinalu.

Ma još da nam je sad i ovaj Chat problem zbog predikcija, koje svakako nisu tačne nit je iko još slušao pesme, bar ja još nisam.

moja pesma ce se izgubiti u ovom i ovakvom fsc-u... btw razmisljao sam da posaljem ovu pesmu od Senide

Prvo polufinale

29mP.gif

1. Galantis - Runaway - Dobar početak, sviđa mi se pesma. Iako ima toliko pregleda, nešto mi ne deluje kao da sam je čuo ranije, možda haluciniram.
  2. Pastora Soler - Rascacielos - Dramatična balada u skladu s godinama. Lepo peva, nije nešto što me dotiče al lepo.
  3. Rap&Vogue - Jamon - Ovo je tako nenormalno na više nivoa da ću morati da odredim kako ću pristupiti ovome, mislim volim ludilo to stoji al sad malo ko da me je nešto strefilo iznutra.
  4. Moss Kena - Primadonna - Lepo ovo zvuči, keči je, nije toliko inovativno već smo čuli slično, ali radi posao jer kao ne smeta ti možeš mrdnuti kuk dok šetaš u šopingu.
  5. Ghetto Queen - Suleimana - Uuuu, lepa pržiona! Baš mi odgovarala pesma trenutku, ona je vladarica oseti se.
  6. K.Flay - Giver - Dobar dark pop, sviđa mi se ovakav zvuk često. Vizuali doprineli da pesmi da magiju.
  7. Paravi - Skeleton - Ovo mi se poprilično dopalo, krenuo set odličnih pesama. Drži mi pesma pažnju od početka do kraja, to spada u odličan znak.
  8. dopamine - Madelline - Zanimljiv prelaz na ovu pesmu, glas joj baš sladak. Ima keči elemenata u pesmi, svidelo mi se kako me ukačilo.
  9. Apashe - Gasoline (ft. Raga) - Generali juu, pa zanimljivo mi je svakako. Nisam fan repa, al ovde ima svega i svačega da zaboravim da je to.
  10. Marko Louis - ĆUTAĆU - Fina je muzika, al onako pozadinski, nenametljivo. Malo sam zaboravio šta sam slušao, ima dobrih elemenata al pesmu nisam zapamtio dobro, moraću ponovo.
  11. The Haunt - Damage - Sviđa mi se crno bela estetika, pesma mi je odlična, njen quirky glas mi je fenomenalan.
  12. Darin - Electric - Mislim da me ova pesma najviše odradila za sada, osećam se kao da već postoji tj da znam lyrics! To je itekako dobar znak!
  13. Call Me Karizma - Nails - Dopada mi se cela atmosfera u pesmi, onaj šizofreni momenat sam ispratio s pažnjom. Pa lepo, ostavlja utisak.
  14. Precious Pepala - Eve - Zvuči ovo dobro, može biti favorit izdanja fanicama balada, meni ovo nije đir ja sam druga sorta.
  15. Mark Forster - Genug - Nemački mi zvuči odlično u pesmi i to je plus. Muzika dobra, može.
  16. Smash Into Pieces & LIAMOO - Flame - I ovo zvuči kao fsc kandidat za vrh, ima tu težinu pesma, ok napeta je. Nije nešto što me oduševljava, generika al su se potrudili da nije skroz generika.
  17. Danna - ATARI - Pa zavodljivo mi je bilo ovo. Možda nisam zapamtio melodiju skroz, al bilo mi je prijatno.
  18. LUCKY LOVE - MASCULINITY - Avangarda. Pa dobro, ima neku svoju priču. Držala mi pažnju tema pesme.
  19. Benjamin - N-Y-T - Haha, a simpatična mi je pesma skroz, iako je dva dinara sve, al mi je dalo dobrog vajba.
  20. Martin Garrix, DubVision feat. Shaun Farrugia - Starlight - Fenomelano zatvaranje, Exit atmosfera mi je proradila u stomaku.

Drugo polufinale

65db9c9585e3d0857cf3cc4c638fb293.gif

1. Egzod & Maestro Chives - Royalty (ft. Neoni) - Zvuči filmskii, epski. Nije me oduvalo, al korektno bez zamerke.
  2. ZAF - Pes - Nije loše, njegov glas je baš lep. A i on. Pesma onako, malo mi dobra malo nije. Žuti semafor što bi rekli semaforaši.
  3. LP - Wild (feat. Levante) - Mene ovo nije dirnulo nigde.
  4. ENV¥¥OU - relapse - Jedna od pesama za koje isto mogu reći korektno, sviđa mi se prezentovano.
  5. Joji - Sanctuary - Ovo mi se sviđa poprilično. E Šumadinac, malo sam se sprdao sa fotkicom, pesma je sjajna.
  6. Nininho Vaz Maia - Calon - Pa bome mrdalo je ovo. Mora da mi još fali leta pa me radi ovaj vajb, samo da ne viče puno.
  7. Senidah - Omen - Ja ništa ne razumem šta žena peva u refrenu, ali zaista. 😂 Meni nije nešto, vidim ljudi odlepili ja ne baš
  8. Elley Duhé - PIECES - Sve od početka do kraja u ovoj pesmi mi je odlično!
  9. Belouis Some -Imagination - Ovo mi isto baš odgovaralo da čujem, svaka čast na ovome, treba imati hrabrosti na današnje vreme.
  10. I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - Choke - Pa malo mi nije držalo pažnju, možda su krenule da me pesme umaraju ne znam. Al nije mi ostalo istaknuto.
  11. Eivør - Rain - E ovo me je baš lepo izmilovalo. Prijaju ovi kišni tonovi.
  12. KARRA - Underwater - Ovo mi baš neka Skandinavija na ESC. Ima potencijala.
  13. Neki & ALEMOND - Ловлю - I ovo mi prošlo korektno, iako nisam rep čovek ovo mi je sasvim lepo bilo.
  14. The Cult - Rain - Ima svoju draž, sve ove kostime bih nosio. Volimo provokativno.
  15. NIKOLIJA - DODOLE - Dal me odradila Nikolija? Pa dobro, kad već jeste Sultanija nek ide i Dodola!
  16. Alessandra - Heavy - I ovo je jedan od kandidata za vrh po mom viđenju, meni je zvučalo lepo, dočarala mi je emociju. Lepo joj stoje balade.
  17. kosheen catch - Ja ovo volim od kad znam za ovo, tako da eto. Ocena će biti u skladu sa sentimentom.
  18. Dove Cameron - Sand - Lepa je dramaturgija u spotu, al pesma mi je malo dosadna, odmiče mi pažnja svako malo i čekam kraj.
  19. Bobi Andonov - Apartment - E sviđa mi se ovaj kraj, baš lepa pesma za kraj. Bravo Poky na FSC-u!

Možda je nepopularno mišljenje, ali pesme sa ovog izdanja su mi bolje legle nego sa prošlog Pokijevog 👌🏻

Prvo polufinale
cat-music.gif

1. Galantis - Runaway (U & I)
2. Pastora Soler - Rascacielos
3. Rap&Vogue - Jamon
4. Moss Kena - Primadonna
5. Ghetto Queen - Suleimana
6. K.Flay - Giver

7. Paravi - Skeleton
8. Madelline - dopamine
9. Apashe ft. Raga

10. Marko Louis - Ćutaću
11. The Haunt - Damage

12. Darin - Electric
13. Call Me Karizma - Nails
14. Precious Pepala - Eve
15. Mark Forster - Genug

16. Smash Into Pieces & LIAMOO - Flame
17. Danna - ATARI

18. Lucky Love - Mascunility
19. Benjamin - N-Y-T
20. Martin Garrix, DubVision feat. Shaun Farrugia - Starlight (Keep Me Afloat)

Drugo polufinale
cats-listening.gif

1. Egzod & Maestro Chives ft. Neoni - Royalty
2. ZAF - Pes
3. LP feat. Levante - Wild

4. ENV¥¥OU - relapse
5. Joji - Sanctuary
6. Nininho Vaz Maia - Calon
7. Senidah - Omen
8. Elley Duhé - Pieces

9. Belouis Some - Imagination
10. I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - Choke
11. Eivør - Rain
12. KARRA - Underwater

13. Neki & ALEMOND - Ловлю
14. The Cult - Rain
15. Nikolija - Dodole

16. Alessandra - Heavy
17. Kosheen - Catch

18. Dove Cameron - Sand
19. Bobi Andonov - Apartment

Ma jel neko stvarno veruje dji pingovim kladionicama?

Verujem da većinu ne interesuju, ali ipak ćemo se, zbog eventualne manjine držati onoga što je rečeno. I trebalo bi smanjiti sa GPT (ili kako već beše) u temama kao što sam već pisala. 🙂

Back