272. FSC | Hocus Pocus Party Focus

Baner0.webp

Hocus Pocus Party Focus,
Laughter fills the chilling air,
Casting spells with every chorus,

Join us if you dare!
Dragi ljubitelji muzike i Halloween čarolije,

Sa velikim uzbuđenjem vas pozivam da se pridružite našem Hocus Pocus Party Focus - Halloween Forum Song Contestu-u koji će vas odvesti u svet mračnih tonova i mističnih melodija!

Pripremljena su vam dva načina na koja možete učestvovati:

1. VIZUELNA ČAROLIJA:
Spotovi sa mračnim, mističnim ili horor motivima. Tu očekujem sve — od krvavih noževa do veštica, maskiranih figura i tarot karata. Vaša muzika treba da stvara atmosferu koja će nas sve poslati na putovanje kroz svet misterije!

DETALJNIJE: spotovi koji koriste različite vizuelne elemente koji pojačavaju osećaj straha ili neizvesnosti:

-
Veštice i okultizam: Prikazivanje veštica u tamnim šumama, rituali sa svetlima i senkama, ili tarot karte koje otkrivaju sudbinu.

- Maskirani likovi: Anonimne figure sa maskama ili kostimima, često u okruženju koje stvara napetost — poput napuštenih kuća ili mračnih ulica.

- Krv i noževi: Elementi koji simbolizuju opasnost i strah, prikazani na način koji je umetnički i intrigantan, a ne previše eksplicitan.

- Natprirodni fenomeni: Prikazi duhova, senki ili drugih natprirodnih bića, često uz igra svetlosti i tame.

- Mračna priroda: Tematski elementi poput olujnog neba, crnih ptica ili zagušljivih pejzaža, koji doprinose opštem osećaju misterije.

- Simbolika smrti: Prikazi lobanja, crne ruže ili starinskih grobova, koji podsećaju na prolaznost života i prirodnu strahotu.

2. ZVUČNE I TEKSTUALNE ČAROLIJE: Dakle, ukoliko vaša pesma nema takav spot, onda ste u mogućnosti poslati pesme u kojima se kroz tekst i zvučnu atmosferu prožimaju gore navedeni motivi.

OGRANIČENJE: Nažalost, ovaj put neće biti dozvoljeno slati izvođače koji su učestvovali više od 3 puta na Forum Song Contestu (dakle dozvoljena su 3, ali nisu 4,5... ).

Napomena: Posmatrati temu samo i isključivo kao povod za zabavu i druženje i nipošto ni na jedan drugi način. U pozadini moje želje za ovom temom i organizacijom, ne postoji nikakav vid stvarnog proslavanja i ideologije istog. Budimo otvoreni i zabavimo se.

Pripremite svoje spooky pesme i neka vaša umetnička magija zasija! Radujem se vašim prijavama i obećavam izdanje puno zabave, smeha i malo straha!

Neka čarolija počne! 🖤🥳🕸

Here's an invitation, hear the call.
Join our contest, we're having a ball.
In the spirit of Halloween, let's ignite.

At the Hocus Pocus Party we'll groove all night!

Pozivnica0.webp

PRIJAVA PESAMA POČINJE 15.10. U 3:33 AM I TRAJE DO 21.10. U 3:33 AM.

SPISAK PESAMA

Last edited:
Dragi forumaši,

U čarobnom duhu adventa, iza 19. dana kalendara krije se slatka figurica sa znakom upitnika, koja nas poziva na igru i zabavu! 🧡🎃🪄🎉

Danas se okupljamo u magičnom krugu kako bismo igrali igru „2 istine i jedna laž“. Pravila su jednostavna: svako od vas će podeliti tri tvrdnje o sebi, od kojih su dve istinite, a jedna laž. Naš zadatak je da otkrijemo koja od njih nije istinita! Tvrdnje trebaju biti u duhu prethodnih pitalica i Halloweena.

Ova igra je savršen način da se bolje upoznamo i razmenimo zanimljive priče. Pozivamo vas da se pridružite i podelite svoje istine i laži, a možda otkrijete i nešto novo o sebi i drugima.

Spremite svoje misli i neka magija započne!
58686073.webp

1. Da li biste radije svaku noć slušali zlobni smeh duha ILI viđali svaku noć neobjašnjive treptaje svetla od sijalica u svojoj kući?

2. Da li biste radije hodali sami kroz gustu, mraćnu i zamagljenu šumi u noći ILI prespavali u hotelu za koji znate da je uklet i zaposednut?

3. Da li biste ste radije susreli sa duhom u svojoj kući ILI spoznali da vaša mačka vidi ga i komunicira sa njim?

4. Da li biste radije saznali da vam je kuća izgrađena nad nekim starim grobljem ILI da vas jedan duh prati čitav život?

5. Da li biste radije proveli noć u kući ispunjenoj bezopasnim zmijama ILI paukovima?

6. Da li biste radije živeli u zaposednutoj kući koja je zapravo super friendly ILI u regularnoj kući koja vam je super boring?

7. Da li biste radije prisustvovali Halloween koncertu sa spooky i jezivom muzikom ILI festivalu sa zaposednutim atrakcijama?

8. Da li biste radije doživeli stvarni susret sa duhom ILI imali paranormalno iskustvo koje uopšte ne možete nekom ni objasniti?

9. Da li biste radije pronašli kako vam crna mačka leži na kauču u mraku ili videli senku nečiju na prozoru dok ulazite u sobu?

10. Da li biste radije imali telefon koji je zaposednut i šalje vam spooky memove na svaki sat ILI telefon koji krene da pušta creepy muziku na svaki sat?

11. Da li biste radije primili za poklon milion komadića čokoladica ILI jedan jedini zaposednuti komadić koji vam nudi ispunjenje jedne željice?

12. Da li biste radije pričali strašne priče u krugu logorske vatre ILI gledali strašni film u mraku?

13. Da li biste radije čuli šapate u mraku ILI videli senke koje se pomiču na zidu kada nikoga nema pored vas u kući?

1. Nikad nisam posetio/la mesto za koje se priča da je ukleto.
NISAM

2. Nikad nisam bio/la na Halloween zabavi u kostimu.
JESAM

3. Nikad nisam gledao/la horor film sam/a u mraku.
JESAM

4. Nikad nisam čuo/la neobične zvukove u praznoj prostoriji.
JESAM

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću.
NISAM

6. Nikad nisam čuo/la priče o ukletim mestima u svom gradu.
JESAM

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti.
JESAM

8. Nikad nisam bio/la na mestu gde se pričaju priče o duhovima.
NISAM

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom.
JESAM

10. Nikad nisam pomislio/la da bi me nešto moglo napasti dok sam spavao/la.
JESAM

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la.
JESAM

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu.
NISAM

13. Nikad nisam osetio/la čudnu hladnoću u prostoriji bez razloga.
JESAM

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim.
JESAM

15. Nikad nisam učestvovao/la u seansi ili ritualu.
NISAM

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta).
JESAM

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni.
JESAM

18. Nikada se nisam igrao/la sa Ouija pločom.
NISAM

DISCLAIMER:

Za sva pitanja sa odricnim odgovorom mozda vazi ovo:
ohxxja.jpg

Ako ste propustili otvorila sam novi advent dan i igramo se 2 istine i jedna laž. Pogađamo šta je laž. Ne morate odmah reći šta je bila laž, možete i kasnije.

Evo ja prva:

1. Umesto horor filma gledala sam sa drugaricom snimljeni ženski porođaj izbliza.
2. Gledala sam Rozmarinu bebu za Halloween.
3. Bila sam na groblju noću al potpuno sama.

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. JESAM
Zbog ovoga pretpostavljam da je 3. predlog istina (doduše ne znam da li si ikada bila specifično sama)
Ja kažem da je 1. predlog laž, ali bio bi toliko veliki plot twist ako je 2. predlog 😂

Oke, idemo ovako:
1. Učestvovao sam u orgijama sa 19 godina.
2. Za jednu halloween zurku sam bio Grandova prostitutka
3. Silovala me je matorka
😈

Oke, idemo ovako:
1. Učestvovao sam u orgijama sa 19 godina.
2. Za jednu halloween zurku sam bio Grandova prostitutka
3. Silovala me je matorka
😈
Nadam se da je 3. predlog laž

Mislim da je broj 2 laž :D. I ako zvuči istinito. @Paučica

1. Trenirao sam mma
2. Kada sam se rodio nisam disao dugo i mislili su da sam mrtav.
3. Nikada nisam pročitao Anu Karenjinu

@Stefix Broj 3 laž?

@Paučica broj 3 laž, makar sa nekim si bila?
@Stefix broj 3 laž nadam se?
@Destry94 takođe broj 3 laž, sigurno si pročitao
Ostalo su valjda istine 🤔

Ali minimalna je šansa da ste svo troje stavili laž pod broj 3, tako da negde sam pogrešio 😆

Evo na brzinu par stvari u duhu Halloweena:
🎃 1. Najviše se plašim miševa (od životinja)
🎃 2. Nisam imao direktni kontakt sa mrtvim telom
🎃 3. Više se plašim običnih nego paranormalnih horor situacija

1. Kao mali sam pao sa drugog sprata kuće na pločice u bašti
2. Vraćao sam se sa bazena kući u normalnim gaćama (ne kupaćim)
3. Pijan sam se ispovraćao na pod u stanu osobe koju sam prvi put upoznao taj dan

Evo na brzinu par stvari u duhu Halloweena:
🎃 1. Najviše se plašim miševa (od životinja)
🎃 2. Nisam imao direktni kontakt sa mrtvim telom
🎃 3. Više se plašim običnih nego paranormalnih horor situacija
1. je laž
1. Kao mali sam pao sa drugog sprata kuće na pločice u bašti
2. Vraćao sam se sa bazena kući u normalnim gaćama (ne kupaćim)
3. Pijan sam se ispovraćao na pod u stanu osobe koju sam prvi put upoznao taj dan
2. je laž

Kod mene je laž broj tri: nisam nikada baš sama sama bila noću na groblju.

Kod Stefixa se i ja nadam da je treće laž, ali idem na broj 2.
Kod destrija idem na broj 3.
Kod dežurnog broj 2.
Kod pokija broj 1 iako nije u duhu Halloweena. :p

Verujem da ću biti bez pogodaka. 😄

Back